El Servei d'Atenció al Ciutadà es trasllada a un nou espai dins l'Ajuntament

El Servei d'Atenció al Ciutadà es trasllada a un nou espai dins l'Ajuntament15 de febrer de 2021

L'Ajuntament ha canviat la ubicació del Servei d'Atenció al Ciutadà, que s'ha traslladat a un nou espai dins el mateix consistori per tal de millorar la seguretat de l’atenció presencial. 

Ara l’entrada i la sortida de l’Ajuntament es realitzaran per la porta gran de la plaça del Mercat (carrer Victori), i no per la porta de la plaça de s’Esplanada com fins ara. Això permetrà mantenir millor la distància de seguretat.

Per a sol·licitar informació de les diferents àrees i serveis de l'Ajuntament i demanar certificats (empadronament, convivència, històrics i de viatge) no serà necessari sol·licitar cita prèvia i s’atendrà mitjançant cua ràpida.  

Per al registre d’entrada, el padró i la resta de departaments (urbanisme, recaptació, etc) s’haurà de continuar demanant obligatòriament cita prèvia al telèfon 971 36 51 93. 

Horari d’atenció ciutadana i de registre

De dilluns a divendres, de 8.30 a 14.30 hores

Contacte
 
Correu electrònic: registre@aj-escastell.org

Telèfon: 971 36 51 93
 

 
Contactar
Si us voleu posar en contacte amb nosaltres per gestionar els tràmits dels diferents departaments, fer una consulta o obtenir informació, fer un suggeriment, una queixa o demanar qualsevol altra qüestió, ho podeu fer a la mateixa seu de l’Ajuntament.

Plaça Esplanada, 5 - 07720 Es Castell Telèfon: 971 36 51 93 - Fax: 971 36 54 12 registre@aj-escastell.org Carpeta Ciutadana Seu electrònica
Ajuntament des Castell