L'Ajuntament instal·la dues minideixalleries urbanes

L'Ajuntament instal·la dues minideixalleries urbanes 17 de febrer de 2021

La Regidoria de Medi Ambient de l’Ajuntament des Castell ha instal·lat dues minideixalleries urbanes, a la plaça de s’Esplanada i al carrer Fontanilles, amb l’objectiu d’augmentar el reciclatge dels residus de petit format, que per la seva mida moltes vegades no es reciclen de forma correcta.
 
Les deixalleries instal·lades disposen de vuit bústies que permeten dipositar cartutxos de tinta i tòners d’impressora, taps de plàstic, fluorescents, bombetes de baix consum, piles i bateries, així com residus d’aparells elèctrics i electrònics (RAAE), com mòbils, carregadors, auriculars o ratolins, entre altres. 

A més, el disseny de les minideixalleries instal·lades permet canviar els residus a reciclar en funció de les necessitats del municipi.
 
La regidora de Medi Ambient, Marisa Álvarez, ha explicat que “amb la instal·lació d’aquestes minideixalleries apropam la recollida selectiva a la ciutadania i també volem conscienciar sobre la importància del reciclatge dels residus de petit format”.

El cost de les dues minideixalleries ha estat de 5.260 euros (sense IVA).

 
Imatges relacionades
 

Contactar
Si us voleu posar en contacte amb nosaltres per gestionar els tràmits dels diferents departaments, fer una consulta o obtenir informació, fer un suggeriment, una queixa o demanar qualsevol altra qüestió, ho podeu fer a la mateixa seu de l’Ajuntament.

Plaça Esplanada, 5 - 07720 Es Castell Telèfon: 971 36 51 93 - Fax: 971 36 54 12 registre@aj-escastell.org Carpeta Ciutadana Seu electrònica
Ajuntament des Castell