Entren en servei dues noves màquines escombradores que milloraran la neteja dels carrers

Entren en servei dues noves màquines escombradores que milloraran la neteja dels carrers22 de juliol de 2021

Ja han entrat en servei les dues noves màquines escombradores que ha comprat l'Ajuntament, i que serviran per millorar la neteja dels carrers des Castell. 

La batlessa Joana Escandell i la regidora de Medi Ambient, Marisa Álvarez, han explicat que des del consistori es fa feina per resoldre les mancances de l'actual sistema de neteja i avançar cap a un municipi més net. 

Per una banda, s'ha adquirit una escombradora Cleanair 5.0 de l'empresa Tenax international, una màquina que gràcies a l'acció combinada del grup d'escombrat anterior i al potent sistema d'aspiració, funciona amb precisió i velocitat. La màquina està adaptada a la normativa Euro6, i representarà una reducció d'emissions respecte a l'actual. 

També s'ha comprat una nova màquina escombradora de voravies, del model MaxWind. Aquesta màquina servirà per reforçar la neteja de les voreres, zones de vianants, aparcaments i qualsevol àrea de petites i mitjanes dimensions, tant en interiors com en exteriors. A més, és cent per cent elèctrica i no fa renou al funcionar.

El cost total de les dues màquines és de 204.369 euros (IVA inclòs), i s'han finançat a través d'una partida d'inversions financerament sostenibles.

 
Contactar
Si us voleu posar en contacte amb nosaltres per gestionar els tràmits dels diferents departaments, fer una consulta o obtenir informació, fer un suggeriment, una queixa o demanar qualsevol altra qüestió, ho podeu fer a la mateixa seu de l’Ajuntament.

Plaça Esplanada, 5 - 07720 Es Castell Telèfon: 971 36 51 93 - Fax: 971 36 54 12 registre@aj-escastell.org Carpeta Ciutadana Seu electrònica
Ajuntament des Castell