L'Ajuntament i el Club Atlético Villacarlos renoven el seu conveni de col·laboració

L'Ajuntament i el Club Atlético Villacarlos renoven el seu conveni de col·laboració26 d'agost de 2021

A finals de juliol, l'Ajuntament des Castell i el Club Atlético Villacarlos van renovar el seu conveni de col·laboració. 

L'acte de signatura del nou conveni va comptar amb la presència del president de l'entitat, Manuel Delicado, de la batlessa Joana Escandell i de la regidora d'Esports, Irene Triay. 

Conveni 

El conveni signat tindrà una duració de dos anys, i comprèn les temporades 2021-2022 i 2022-2023.

En virtut de l'acord, l’Ajuntament cedeix el Camp de futbol Municipal de la Zona Esportiva Sergio Llull al Club Atlético Villacarlos per tal que en gestioni el seu ús.

També se cedeixen, en horaris aprovats per Junta de Govern, diverses pistes del Pavelló Poliesportiu i Annex per a la realització de futbol sala i futbol d’iniciació.

L’Ajuntament també cedeix al club la gestió del bar de la zona esportiva, així com l’explotació de les tanques publicitàries del camp de futbol. 

A més, durant la vigència del conveni, l’Ajuntament farà una aportació econòmica de 8.000 euros a l'entitat.

 
Contactar
Si us voleu posar en contacte amb nosaltres per gestionar els tràmits dels diferents departaments, fer una consulta o obtenir informació, fer un suggeriment, una queixa o demanar qualsevol altra qüestió, ho podeu fer a la mateixa seu de l’Ajuntament.

Plaça Esplanada, 5 - 07720 Es Castell Telèfon: 971 36 51 93 - Fax: 971 36 54 12 registre@aj-escastell.org Carpeta Ciutadana Seu electrònica
Ajuntament des Castell