S'amplien les visites guiades gratuïtes al castell de Sant Felip

S'amplien les visites guiades gratuïtes al castell de Sant Felip3 de setembre de 2021

Davant l'èxit de les visites guiades gratuïtes al castell de Sant Felip, que s'hat dut a terme durant els mesos de juliol i agost, l'Ajuntament ha decidit ampliar els dies de visita durant els mesos de setembre i octubre.

D'aquesta manera, s'han programat noves visites els dies 11 i 25 de setembre, i 9 i 23 d'octubre.

Les visites s'adrecen a les persones empadronades al municipi des Castell, i cal fer reserva al telèfon 678 190 807, de dilluns a divendres en horari de 8 a 14 hores.

250è aniversari des Castell

Aquest programa de visites, s'emmarca en els actes de celebració del 250è aniversari de la fundació del poble des Castell, i té l'objectiu d'atracar la història i el patrimoni del poble i de Menorca a tots els vesins i vesines del municipi. 

Les visites es duen a terme amb la col·laboració del Consorci Militar de Menorca.

 
Imatges relacionades
 

Contactar
Si us voleu posar en contacte amb nosaltres per gestionar els tràmits dels diferents departaments, fer una consulta o obtenir informació, fer un suggeriment, una queixa o demanar qualsevol altra qüestió, ho podeu fer a la mateixa seu de l’Ajuntament.

Plaça Esplanada, 5 - 07720 Es Castell Telèfon: 971 36 51 93 - Fax: 971 36 54 12 registre@aj-escastell.org Carpeta Ciutadana Seu electrònica
Ajuntament des Castell