Campanya de desratització i desinsectació

Campanya de desratització i desinsectació10 de setembre de 2021

En el marc del Pla integral de control de plagues implementat per la Regidoria de Medi Ambient, durant el mes d'agost s'ha dut a terme una actuació a tot el municipi per tal de prevenir la proliferació de rates i insectes.

Aquesta és la segona actuació que s'ha realitzat enguany a tot el municipi, després de la que es va dur a terme el passat mes d'abril.

Per altra banda, al llarg de l'any es duen a terme fins a quatre actuacions en edificis públics com les cases consistorials, la biblioteca, el poliesportiu, les escoles o el cementiri. 

Control de la població de rates i insectes

La presència d'animals en l'entorn urbà està condicionada al fet que aquesta no suposi riscos rellevants per a la salut pública o pugui causar danys en els edificis. 

Les actuacions que duu a terme l'Ajuntament consisteixen en l'aplicació de mètodes físics i químics, i tenen l'objectiu d'aconseguir les condicions sanitari-ambientals adequades per evitar la proliferació d'organismes nocius. 

A més, les actuacions que es duen a terme estan pensades per mantenir els llindars de tolerància establerts, a la vegada que es respecta el medi ambient, la seguretat de les persones i de la resta d'espècies. 

 
Imatges relacionades
 

Contactar
Si us voleu posar en contacte amb nosaltres per gestionar els tràmits dels diferents departaments, fer una consulta o obtenir informació, fer un suggeriment, una queixa o demanar qualsevol altra qüestió, ho podeu fer a la mateixa seu de l’Ajuntament.

Plaça Esplanada, 5 - 07720 Es Castell Telèfon: 971 36 51 93 - Fax: 971 36 54 12 registre@aj-escastell.org Carpeta Ciutadana Seu electrònica
Ajuntament des Castell