Comunicat amb relació a la vaga del sector de neteja i recollida de fems

Comunicat amb relació a la vaga del sector de neteja i recollida de fems 22 d’octubre de 2021

Amb relació a la vaga del sector de neteja i recollida de fems convocada per CCOO i que va suposar l'aturada del servei durant els dies 14, 15, 16 i 17 d'octubre a diferents municipis, Maó, Alaior i Es Castell, els Ajuntaments més afectats a Menorca, informen que, havent participat de les reunions celebrades per la FELIB en els darrers dies, tenen la voluntat de seguir el posicionament acordat dins la Federació d'Entitats Locals de les Illes Balears (FELIB) davant aquest conflicte laboral.

En conseqüència, i d'acord amb el que marca la legislació vigent, es descomptarà a l'empresa concessionària els serveis no prestats durant aquests quatre dies de vaga. Per altra banda, la voluntat d'aquests ajuntaments és de no obrir expedient sancionador a l'empresa concessionària del servei de neteja.

En aquest sentit, les tres corporacions municipals recorden que la seva obligació és vetllar per l'interès del ciutadà i gestionar, de la millor manera possible, els recursos públics amb els quals es finança aquest servei.

 
Contactar
Si us voleu posar en contacte amb nosaltres per gestionar els tràmits dels diferents departaments, fer una consulta o obtenir informació, fer un suggeriment, una queixa o demanar qualsevol altra qüestió, ho podeu fer a la mateixa seu de l’Ajuntament.

Plaça Esplanada, 5 - 07720 Es Castell Telèfon: 971 36 51 93 - Fax: 971 36 54 12 registre@aj-escastell.org Carpeta Ciutadana Seu electrònica
Ajuntament des Castell