L’Ajuntament i Creu Roja renoven el seu conveni de col·laboració

L’Ajuntament i Creu Roja renoven el seu conveni de col·laboració11 de novembre de 2021

Aquest matí, la batlessa Joana Escandell i el president del Comitè Local de Creu Roja a Maó, Arturo Bagur, han renovat el conveni de col·laboració entre l’Ajuntament i l’entitat. L'acte de signatura també ha comptat amb la presència de la regidora de Serveis Socials, Ana Til. 
 
L’objecte del conveni és establir el marc de la col·laboració entre Creu Roja i l’Ajuntament des Castell per a l’atenció a les persones i col·lectius vulnerables, la prevenció de situacions de risc i altres accions de caràcter solidari i de foment del benestar social.

Aportació econòmica

En virtut de l’acord, el consistori es compromet a fer una aportació anual a favor de Creu Roja de 24.000 euros, amb la finalitat de col·laborar en el finançament dels programes i les activitats que Creu Roja duu a terme al municipi des Castell, així com del 50% del cost de lloguer del local que l'entitat té al poble (carrer Gran, 43). 
 
El termini de vigència del conveni serà de dos anys a partir de la seva signatura, tot i que amb efectes des del dia 1 de gener de 2021, i finalitzant el dia 31 de desembre de 2022.

 
Contactar
Si us voleu posar en contacte amb nosaltres per gestionar els tràmits dels diferents departaments, fer una consulta o obtenir informació, fer un suggeriment, una queixa o demanar qualsevol altra qüestió, ho podeu fer a la mateixa seu de l’Ajuntament.

Plaça Esplanada, 5 - 07720 Es Castell Telèfon: 971 36 51 93 - Fax: 971 36 54 12 registre@aj-escastell.org Carpeta Ciutadana Seu electrònica
Ajuntament des Castell