L'Ajuntament dona suport al Club de Bàsquet Es Castell

L'Ajuntament dona suport al Club de Bàsquet Es Castell15 de novembre de 2021

La batlessa Joana Escandell, acompanyada per la regidora d'Esports, Irene Triay, i Bartomeu Vanrell, president del Club de Bàsquet Es Castell, van renovar la setmana passada el conveni de col·laboració entre l'Ajuntament i l'entitat.

A l'acte de signatura del nou acord també hi van assistir els directius de l'entitat Josep Casasnovas i Martín Armendáriz.

El conveni tindrà vigència fins al 30 d'agost del 2022, i el seu objectiu principal és seguir estalonant una de les entitats esportives més emblemàtiques del municipi. 

Cessió d'ús de les instal·lacions municipals

En virtut de l'acord, l'Ajuntament cedeix l’ús de les pistes del poliesportiu i de la pista annexa de la Zona Esportiva Sergio Llull al CB Es Castell. A més, el consistori també cedeix a l'entitat l’explotació de les tanques publicitàries del poliesportiu.

Aportació econòmica

Amb la signatura del conveni, l’Ajuntament també realitzarà una aportació econòmica al club de 6.300 euros, en concepte de manutenció dels jugadors.
 

 
Contactar
Si us voleu posar en contacte amb nosaltres per gestionar els tràmits dels diferents departaments, fer una consulta o obtenir informació, fer un suggeriment, una queixa o demanar qualsevol altra qüestió, ho podeu fer a la mateixa seu de l’Ajuntament.

Plaça Esplanada, 5 - 07720 Es Castell Telèfon: 971 36 51 93 - Fax: 971 36 54 12 registre@aj-escastell.org Carpeta Ciutadana Seu electrònica
Ajuntament des Castell