Es Castell se situa com el cinquè municipi més transparent de les Balears

Es Castell se situa com el cinquè municipi més transparent de les Balears16 de novembre de 2021

Segons la darrera actualització del rànquing de transparència que elabora la plataforma Dyntra, Es Castell ja és el cinquè municipi més transparent de les Illes Balears. 
 
D’aquesta manera, l’Ajuntament des Castell se situa darrere de Palma com a municipi més transparent, complint 92 dels 162 indicadors mesurats, i assolint un percentatge del 56,79 %.

Indicadors de transparència
 
Dyntra és una plataforma col·laborativa, que analitza la informació pública de les administracions de l’Estat espanyol. En el cas dels ajuntaments de les Illes Balears, l’estudi avalua un total de 162 indicadors, agrupats en diferents categories:
 
- Càrrecs electes i personal de l’Ajuntament
- Organització i patrimoni de l’Ajuntament
- Normes i institucions municipals
- Planificació i organització de l’Ajuntament

Atracar la gestió municipal a la ciutadania

El regidor de Noves Tecnologies i Comunicació, Oscar Gómez, ha explicat que “volem ser totalment transparents en la nostra gestió i per açò esteim fent molta feina amb els tècnics i informàtics de l’Ajuntament per posar a disposició de la ciutadania la major quantitat d’informació possible”, i ha afegit que “ara l’objectiu és continuar millorant en els indicadors de transparència”. 
 
Per la seva banda, la batlessa Joana Escandell ha remarcat que “aquest rànquing de transparència demostra que des de l’Ajuntament esteim compromesos amb la transparència, perquè volem atracar la gestió municipal als vesins i vesines des Castell”.

Feu clic aquí per accedir al portal de transparència. 

 
Imatges relacionades
 

Contactar
Si us voleu posar en contacte amb nosaltres per gestionar els tràmits dels diferents departaments, fer una consulta o obtenir informació, fer un suggeriment, una queixa o demanar qualsevol altra qüestió, ho podeu fer a la mateixa seu de l’Ajuntament.

Plaça Esplanada, 5 - 07720 Es Castell Telèfon: 971 36 51 93 - Fax: 971 36 54 12 registre@aj-escastell.org Carpeta Ciutadana Seu electrònica
Ajuntament des Castell