Es Castell posa en marxa una campanya de conscienciació sobre la problemàtica dels orins dels cans a la via pública

Es Castell posa en marxa una campanya de conscienciació sobre la problemàtica dels orins dels cans a la via pública1 de desembre de 2021

La Regidoria de Medi Ambient de l'Ajuntament des Castell ha posat en marxa una campanya de conscienciació per tal lluitar contra la proliferació dels orins dels cans als enfronts de les vies públiques del municipi. 

Cal recordar que la presència dels orins dels cans a l'espai públic constitueix un problema d'incivisme, ja que generen males olors i malmeten el mobiliari urbà i les parets dels edificis. 

Adhesius

La campanya consisteix en el repartiment d’uns adhesius dissenyats pel consistori amb el lema "Aquí no. Mantingui Es Castell net", i pretén recalcar la importància de mantenir els carrers nets d’orins i fomentar una tinença responsable dels animals.

Els adhesius estan disponibles per a tota la ciutadania, i les persones i comerços que ho vulguin els poden recollir a partir d'avui al Servei d'Atenció al Ciutadà de l'Ajuntament, i aferrar-los a l’enfront de casa seva o en qualsevol lloc visible. 

 
Contactar
Si us voleu posar en contacte amb nosaltres per gestionar els tràmits dels diferents departaments, fer una consulta o obtenir informació, fer un suggeriment, una queixa o demanar qualsevol altra qüestió, ho podeu fer a la mateixa seu de l’Ajuntament.

Plaça Esplanada, 5 - 07720 Es Castell Telèfon: 971 36 51 93 - Fax: 971 36 54 12 registre@aj-escastell.org Carpeta Ciutadana Seu electrònica
Ajuntament des Castell