L'Ajuntament renova el conveni de col·laboració amb les associacions de comerciants

L'Ajuntament renova el conveni de col·laboració amb les associacions de comerciants3 de desembre de 2021

Aquesta setmana, la batlessa Joana Escandell s'ha reunit amb Margarita Sintes, en representació de l'Associació de Comerciants des Castell, i Pedro Pallicer, en representació de l'Associació de Comerciants de Calesfonts, per tal de formalitzar la signatura dels convenis de col·laboració entre l'Ajuntament des Castell i les dues associacions. A l'acte de signatura també hi va assistir el regidor de Comerç, Oscar Gómez.

En virtut dels convenis signats amb les dues associacions, l'Ajuntament realitzarà una aportació econòmica de 1.500 euros per a cada entitat, que serviran per finançar les activitats de dinamització comercial realitzades durant el 2021, així com l'adaptació dels establiments a les noves mesures de seguretat i higiene.

Amb la renovació dels convenis, el consistori vol refermar el seu compromís amb els comerços i establiments del municipi que s’han vist obligats a fer front a la crisi generada per la covid-19, participant de forma activa en les campanyes de promoció del comerç local.
 

 
Contactar
Si us voleu posar en contacte amb nosaltres per gestionar els tràmits dels diferents departaments, fer una consulta o obtenir informació, fer un suggeriment, una queixa o demanar qualsevol altra qüestió, ho podeu fer a la mateixa seu de l’Ajuntament.

Plaça Esplanada, 5 - 07720 Es Castell Telèfon: 971 36 51 93 - Fax: 971 36 54 12 registre@aj-escastell.org Carpeta Ciutadana Seu electrònica
Ajuntament des Castell