Convocatòria de subvencions destinades a promocionar l'ocupació autònoma

Convocatòria de subvencions destinades a promocionar l'ocupació autònoma7 de gener de 2022

La Direcció General de Promoció Econòmica, Emprenedoria i Economia Social i Circular ha publicat una subvenció destinada a promocionar l'ocupació autònoma per abordar el repte demogràfic i facilitar la transformació productiva cap a una economia verda i digital.

Aquesta convocatòria té per objecte facilitar la constitució de persones desocupades en treballadors autònoms, per mantenir l'activitat per compte propi i consolidar el projecte d'autoocupació, per mitjà dels programes següents:

Programa 1: ajuts econòmics a l'inici de l'activitat, destinats a promocionar la constitució de persones desocupades i inscrites en demanda d'ocupació com a treballadors autònoms.

Programa 2: ajuts per a la consolidació de noves línies de negoci i canvi d'activitat per a la transformació productiva cap a una economia verda i digital.

Per a més informació feu clic aquí.

 
Contactar
Si us voleu posar en contacte amb nosaltres per gestionar els tràmits dels diferents departaments, fer una consulta o obtenir informació, fer un suggeriment, una queixa o demanar qualsevol altra qüestió, ho podeu fer a la mateixa seu de l’Ajuntament.

Plaça Esplanada, 5 - 07720 Es Castell Telèfon: 971 36 51 93 - Fax: 971 36 54 12 registre@aj-escastell.org Carpeta Ciutadana Seu electrònica
Ajuntament des Castell