Plaça Esplanada, 5 - 07720 Es Castell - Telèfon: 971 36 51 93 - Fax: 971 36 54 12
 
 
     
Consultes i suggeriments
 
 
Seu Electrònica


Indicadors de Transparència
Ràdio
Certificat de resident per a viatjar

Carpeta Ciutadana
Bústia de Suggerències


Comerços

Perfil del contratant
Policia Local
Proteccio civil
Escola de Música

Residus Sòlids Urbans
LOGO
          

ESCUT HERÀLDIC


A l'emblema oficial o escut heràldic del municipi des Castell, te el seu inici paral·lel al de la fundació de la nova Vila Jordi (Georgetown), a l'actual ubicació des Castell.

El nostre poble fou fundat arrel del ban de 4 de febrer de 1771, a partir d'aquí les autoritats britàniques de l'època decidiren crear l'escut que consistia en blasó de fons blau amb Sant Jordi com “Caballero armado de sus ármas i alancenando al dragón de la leyenda”.

Si ens fixem be, existeix una anomalia am el Sant Jordi, ja que mira del revés, i això amb heràldica no es normal, l'explicació la trobem en el fet que els britànics quan fundaren el poble escolliren pel seu escut el Sant Jordi de l'ordre de la “Jarretera” la més noble de l'imperi, segurament per a donar més importància a la Vila dedicada al rei Jordi III.


 
 
CONTACTAR
Si us voleu posar en contacte amb nosaltres per gestionar els tràmits dels diferents departaments, fer una consulta o obtenir informació, fer un suggeriment, una queixa o demanar qualsevol altra qüestió, ho podeu fer a la mateixa seu de l’Ajuntament.

Plaça Esplanada, 5 - 07720 Es Castell Telèfon: 971 36 51 93 - Fax: 971 36 54 12 alcaldia@aj-escastell.org Carpeta Ciutadana Seu electrònica
Ajuntament des Castell