Gestions i serveis

Certificat de viatge


Tramitar

Objecte del Tràmit: Certificat de l'Ajuntament que acredita la condició de resident d'una persona a efectes de descompte en viatges en el Padró Municipal d'Habitants.
Àmbit de responsabilitat: Departament de padró.
Qui ho pot demanar: -Persones de nacionalitat espanyola.
-Nacionals d'altres estats membres de la Unió Europea o de la resta d'Estats firmants de l'Acord sobre l'Espai Econòmic Europeu que tenguin vigent la targeta de residència.
-Els ciutadans de Suïssa.
-Els familiars de ciutadans espanyols, de ciutadans de la Unió Europea, de ciutadans d'altres estas signants de l'acord de l'Espai Econòmic Europeu i els ciutadans de Suïssa que siguin nacionals de tercers països beneficiaris del dret de residència o del dret de residència permanent.
-Els ciutadans nacionals de tercers països que siguin residents de llarga durada o permanent.

Requisits a complir: -Estar empadronat al municipi.
NOTA:
Els familiars de ciutadans espanyols, de ciutadans de la Unió Europea, de ciutadans d'altres estas signants de l'acord de l'Espai Econòmic Europeu i els ciutadans de Suïssa que siguin nacionals de tercers països beneficiaris del dret de residència o del dret de residència permanent i els ciutadans nacionals de tercers països que siguin residents de llarga durada o permanent hauran d'acreditar prèviament a l'Ajuntament la targeta de residència per fer la corresponent comprovació, per tal de poder gaudir del descompte de viatge.

Documentació a presentar: DNI, passaport o targeta de residència de la persona que ho sol·licita.
On es pot realitzar el tràmit: Presencial: Departament de padró / Registre d'entrada.
Per telèfon (només informació):
Per correu:
Per FAX (només informació):
Correu electrònic:
Altres:
Plana web:
Què ha de demanar el ciutadà:

Terminis de ciutadà:
Terminis de l'administració:
Tarifes aplicables: El certificat de viatge és gratuït.
Resposta al ciutadà: Immediat si és presencial.
Marc Legal: -Reial Decret 1316/2001, de 30 de novembre, pel qual es regula la bonificació en les tarifes dels serveis regulars de transport aeri i marítim de residents a les Comunitats Autònomes de Canàries i les Illes Balears, i les ciutats de Ceuta i Melilla.
-Llei 17/2012, de 27 de desembre, de Pressupost General de l'Estat per l'any 2013.

Sentit del Silenci Administratiu:
Observacions:
 


Documents Relacionats:
Properes activitats Anar a l'agenda...
Contactar
Si us voleu posar en contacte amb nosaltres per gestionar els tràmits dels diferents departaments, fer una consulta o obtenir informació, fer un suggeriment, una queixa o demanar qualsevol altra qüestió, ho podeu fer a la mateixa seu de l’Ajuntament.

Plaça Esplanada, 5 - 07720 Es Castell Telèfon: 971 36 51 93 - Fax: 971 36 54 12 registre@aj-escastell.org Carpeta Ciutadana Seu electrònica
Ajuntament des Castell