Plaça Esplanada, 5 - 07720 Es Castell - Telèfon: 971 36 51 93 - Fax: 971 36 54 12
 
 
     
 
 
Seu Electrònica


Indicadors de Transparència

Ràdio

WebCam Sant Jaume


Certificat de resident per a viatjar
Carpeta Ciutadana
Bústia de SuggerènciesComerços

Perfil del contratant
Policia Local
Proteccio civil
Escola de Música


Residus Sòlids Urbans
LOGO
          

Es Castell recapta 1.245 euros per a la lluita contra la violència de gènere

L'Ajuntament des Castell va recaptar un total de 1.245 euros el passat mes d'abril en els actes organitzats durant tota una setmana dedicada a la repulsa de la violència de gènere.

Cal recordar que les àrees de Cultura i Serveis Socials de l'Ajuntament de la localitat van organitzar, del 19 al 24 d'abril, multitud d'actes lúdics i culturals amb l'objectiu de sensibilitzar la població que la violència de gènere és una xacra de la societat que s'hauria d'eliminar.

Els diners recaptats es destinaran al pis d'acollida per a dones víctimes de la violència de gènere i els seus fills / es. A causa d'això, l'alcalde d'Es Castell, Lluís Camps, i les regidores de Cultura i Serveis Socials, Begoña Mercadal i Matilde Mamajón respectivament, van fer lliurament ahir de la recaptació a Victòria Coll del l'Institut Balear de la Dona.

 
CONTACTAR
Si us voleu posar en contacte amb nosaltres per gestionar els tràmits dels diferents departaments, fer una consulta o obtenir informació, fer un suggeriment, una queixa o demanar qualsevol altra qüestió, ho podeu fer a la mateixa seu de l’Ajuntament.

Plaça Esplanada, 5 - 07720 Es Castell Telèfon: 971 36 51 93 - Fax: 971 36 54 12 alcaldia@aj-escastell.org Carpeta Ciutadana Seu electrònica
Ajuntament des Castell