Plaça Esplanada, 5 - 07720 Es Castell - Telèfon: 971 36 51 93 - Fax: 971 36 54 12
 
 
     
 
 
Seu Electrònica


Indicadors de Transparència

Ràdio

WebCam Sant Jaume


Certificat de resident per a viatjar
Carpeta Ciutadana
Bústia de SuggerènciesComerços

Perfil del contratant
Policia Local
Proteccio civil
Escola de Música


Residus Sòlids Urbans
LOGO
          

Consell de Menorca i Ajuntament des Castell inauguren les obres de millora del Camí de Trepuconet

La presidenta del Consell, Maite Salord i l’alcalde des Castell, Lluís Camps, han inaugurat avui matí les obres de millora del voral del Camí de Trepuconet, un camí que constitueix una ruta alternativa a la carretera Me-2 per a la connexió del nucli urbà des Castell amb Maó i, alhora un itinerari molt concorregut pels ciutadans per accedir als instituts del municipi de Maó i la connexió amb la carretera Me-8 de Maó a Sant Lluís i amb el vial de l'Hospital Mateu Orfila.

El Consell Insular de Menorca, coneixedor de la necessitat de realitzar millores en el Camí de Trepuconet, a fi de fer-lo més transitable, va signar un conveni amb l’Ajuntament des Castell, el passat dia 26 de febrer de 2016, per assumir el 50% de la inversió necessària per a aquesta actuació.

L’objecte d’aquest conveni és la realització d’aquestes obres de millora del voral del camí des de la cruïlla del camí de Biniatap fins al Camí de Trepucó (uns 1.035 metres de longitud), que consisteixen a dotar al camí d'una amplada mitjana addicional d'uns 65-70 cm per banda i amb un pressupost de 36.891,65 euros.

Actuacions:

• Desbrossament selectiu de la zona
• Rebaixar terreny de 30cm de gruix mitjà
• Subministrament extensió i compactació de reblert en formació de sub-base
• Material d'aportació Tot-u en formació de base
• Aglomerat asfàltic S-12 en cada de 4cm de gruix, inclosa part proporcional de rec d'imprimació i condicionament de clots.

 
CONTACTAR
Si us voleu posar en contacte amb nosaltres per gestionar els tràmits dels diferents departaments, fer una consulta o obtenir informació, fer un suggeriment, una queixa o demanar qualsevol altra qüestió, ho podeu fer a la mateixa seu de l’Ajuntament.

Plaça Esplanada, 5 - 07720 Es Castell Telèfon: 971 36 51 93 - Fax: 971 36 54 12 alcaldia@aj-escastell.org Carpeta Ciutadana Seu electrònica
Ajuntament des Castell