Plaça Esplanada, 5 - 07720 Es Castell - Telèfon: 971 36 51 93 - Fax: 971 36 54 12
 
 
     
 
 
Seu Electrònica


Indicadors de Transparència

Ràdio

WebCam Sant Jaume


Certificat de resident per a viatjar
Carpeta Ciutadana
Bústia de SuggerènciesComerços

Perfil del contratant
Policia Local
Proteccio civil
Escola de Música


Residus Sòlids Urbans
LOGO
          

Felicitació a l'Atlètic Villacarlos

L'Ajuntament des Castell se sent orgullós dels jugadors de l'equip de la categoria cadet de l'Atlètic Villacarlos a aconseguir aquest cap de setmana el títol de subcampió de Balears.

La final dels Jocs Escolars de Balears que es va disputar ahir a Calvià entre el Mallorca i l'Atlètic Villacarlos va finalitzar amb un 3 a 0 a favor dels locals, però aquest resultat no resta cap mèrit al fet d'haver aconseguit el segon lloc del campionat .

Per tant, la Corporació Municipal al complet vol felicitar a jugadors, tècnics i a tota la família del Club Atlètic Villacarlos per aquest assoliment ja que resulta molt difícil d'assolir.

Enhorabona a tots!

 
Properes activitats GANGÀRIA Anar a l'agenda...
CONTACTAR
Si us voleu posar en contacte amb nosaltres per gestionar els tràmits dels diferents departaments, fer una consulta o obtenir informació, fer un suggeriment, una queixa o demanar qualsevol altra qüestió, ho podeu fer a la mateixa seu de l’Ajuntament.

Plaça Esplanada, 5 - 07720 Es Castell Telèfon: 971 36 51 93 - Fax: 971 36 54 12 alcaldia@aj-escastell.org Carpeta Ciutadana Seu electrònica
Ajuntament des Castell