La Caixa dóna suport al Programa de Salut Alimentària i Productes Frescos de l'Ajuntament des Castell

L'Obra Social la Caixa ha fet una donació de 1.155 euros al Programa de Salut Alimentària i Productes Frescos de l'Àrea de Serveis Socials de l'Ajuntament des Castell.


L'objectiu d'aquesta iniciativa contempla l'adquisició de productes frescos per families que no poden afrontar el seu cost, amb la intenció de cobrir les necessitats nutricionals principalment dels nens/es integrants del nucli familiar, facilitant així el seu normal desenvolupament.


El batle de l'Ajuntament des Castell, Lluís Camps, en nom de tota la corporació municipal agraeix aquesta ajuda al director de l'àrea de negoci de La Caixa a Menorca, Toyo Tudurí, i a la directora de la sucursal d'aquesta entitat bancària a la localitat, Marta Andorrà López.

 
Contactar
Si us voleu posar en contacte amb nosaltres per gestionar els tràmits dels diferents departaments, fer una consulta o obtenir informació, fer un suggeriment, una queixa o demanar qualsevol altra qüestió, ho podeu fer a la mateixa seu de l’Ajuntament.

Plaça Esplanada, 5 - 07720 Es Castell Telèfon: 971 36 51 93 - Fax: 971 36 54 12 registre@aj-escastell.org Carpeta Ciutadana Seu electrònica
Ajuntament des Castell