Plaça Esplanada, 5 - 07720 Es Castell - Telèfon: 971 36 51 93 - Fax: 971 36 54 12
 
 
     
 
 
Seu Electrònica


Indicadors de Transparència

Ràdio

WebCam Sant Jaume


Certificat de resident per a viatjar
Carpeta Ciutadana
Bústia de SuggerènciesComerços

Perfil del contratant
Policia Local
Proteccio civil
Escola de Música


Residus Sòlids Urbans
LOGO
          

Concurs bujots de Sant Joan

L'Àrea de Cultura de l'Ajuntament des Castell ha organitzat el I Concurs Familiar de Bujots de Sant Joan, una iniciativa oberta a tots els veïns de la localitat.

La iniciativa té un rerefons l'objectiu del qual és incentivar la implicació de pares i fills en l'elaboració d'un bujot que, posteriorment, participarà en un concurs amb un únic premi de 100 euros al guanyador. Dia 23 de juny, a partir de les 18.45 hores, els gegants aniran pels domicilis a recollir els bujots i dur-los al fester de Sant Joan.

És important tenir en compte que els bujots s'han d'exposar a la porta del domicili a partir de dia 20 de juny. Per tant, el bujot ha d'estar llest abans de la data assenyalada.

Per participar en aquesta divertida i novedosa proposta per celebrar Sant Joan s'ha d'haver formalitzat una inscripció prèvia a l'Àrea de Cultura de l'Ajuntament des Castell, a la Plaça Esplanada nº 13.

 
CONTACTAR
Si us voleu posar en contacte amb nosaltres per gestionar els tràmits dels diferents departaments, fer una consulta o obtenir informació, fer un suggeriment, una queixa o demanar qualsevol altra qüestió, ho podeu fer a la mateixa seu de l’Ajuntament.

Plaça Esplanada, 5 - 07720 Es Castell Telèfon: 971 36 51 93 - Fax: 971 36 54 12 alcaldia@aj-escastell.org Carpeta Ciutadana Seu electrònica
Ajuntament des Castell