Plaça Esplanada, 5 - 07720 Es Castell - Telèfon: 971 36 51 93 - Fax: 971 36 54 12
 
 
     
Consultes i suggeriments
 
 
Seu Electrònica


Indicadors de Transparència
Ràdio
Certificat de resident per a viatjar

Carpeta Ciutadana
Bústia de Suggerències


Comerços

Perfil del contratant
Policia Local
Proteccio civil
Escola de Música

Residus Sòlids Urbans
LOGO
          

Arrenca el Mercat de Nit 2016 a Es Castell

El proper dilluns 4 de juliol es durà a terme el primer Mercat de Nit de l'estiu en la localitat.


Es tracta d'una iniciativa de l'Àrea de Comerç i Turisme de l'Ajuntament des Castell que tindrà lloc tots els dilluns de juliol i agost al carrer Sant Josep, a excepció del dilluns 25 de juliol amb motiu de les festes patronals de Sant Jaume.


A partir de les 20 hores i fins a les 12 de la nit uns 76 comerciants i artesans oferiran els seus articles en un ambient estiuenc amenitzat en aquesta jornada inaugural amb música en viu. Els assistents trobaran productes de bijuteria, cuir, vidre, fusta, formatges, embotits, litografies, articles de bellesa, roba, encens, espelmes led, articles i jocs infantils, etc.


El cantant de Ciutadella, Bep Marquès, actuarà el proper dilluns a partir de les 21 hores a la zona del Bar Can Omi i La Granja. D'altra banda, el duo Feedback oferirà un concert a la mateixa hora a la zona del Bar Bahia.


L'objectiu de la iniciativa és, un cop més, dinamitzar econòmicament el municipi i oferir als veïns i visitants una activitat lúdica, comercial i turística molt apropiada per als mesos d'estiu.

 
CONTACTAR
Si us voleu posar en contacte amb nosaltres per gestionar els tràmits dels diferents departaments, fer una consulta o obtenir informació, fer un suggeriment, una queixa o demanar qualsevol altra qüestió, ho podeu fer a la mateixa seu de l’Ajuntament.

Plaça Esplanada, 5 - 07720 Es Castell Telèfon: 971 36 51 93 - Fax: 971 36 54 12 alcaldia@aj-escastell.org Carpeta Ciutadana Seu electrònica
Ajuntament des Castell