Plaça Esplanada, 5 - 07720 Es Castell - Telèfon: 971 36 51 93 - Fax: 971 36 54 12
 
 
     
 
 
Seu Electrònica


Indicadors de Transparència

Ràdio

WebCam Sant Jaume


Certificat de resident per a viatjar
Carpeta Ciutadana
Bústia de SuggerènciesComerços

Perfil del contratant
Policia Local
Proteccio civil
Escola de Música


Residus Sòlids Urbans
LOGO
          

Es Castell posa en marxa el programa Música a la fresca

Demà dimecres 5 de juliol comença una nova edició del programa “Música a la Fresca Es Castell 2016”, una iniciativa de l'Àrea de Comerç i Turisme de l'Ajuntament de la localitat, amb la col.laboració dels establiments del municipi.


En aquesta primera jornada, en el C/ Sant Ignasi amb Batle Pons i Victori el dúo Lunaes Flamenco actuarà al costat de La Lola tapas i el Centre Cultural i, a més, Ángel Gómez interpretarà les seves cançons a la zona del Bar Camacho.


“Música a la Fresca” és una iniciativa que se celebrarà a Es Castell tots els dimecres de 21 a 23 hores des del 6 de juliol fins el 31 d'agost amb l'objectiu de dinamitzar econòmicament el municipi, així com també amb l'interés d'oferir una actividad lúdica molt apropiada pels mesos d'estiu.


La col.laboració dels bars, restaurants i comerços en general del municipi és una constant en el nostre poble que permet portar a terme iniciatives com aquesta.

 
CONTACTAR
Si us voleu posar en contacte amb nosaltres per gestionar els tràmits dels diferents departaments, fer una consulta o obtenir informació, fer un suggeriment, una queixa o demanar qualsevol altra qüestió, ho podeu fer a la mateixa seu de l’Ajuntament.

Plaça Esplanada, 5 - 07720 Es Castell Telèfon: 971 36 51 93 - Fax: 971 36 54 12 alcaldia@aj-escastell.org Carpeta Ciutadana Seu electrònica
Ajuntament des Castell