Plaça Esplanada, 5 - 07720 Es Castell - Telèfon: 971 36 51 93 - Fax: 971 36 54 12
 
 
     
 
 
Seu Electrònica


Indicadors de Transparència

Ràdio

WebCam Sant Jaume


Certificat de resident per a viatjar
Carpeta Ciutadana
Bústia de SuggerènciesComerços

Perfil del contratant
Policia Local
Proteccio civil
Escola de Música


Residus Sòlids Urbans
LOGO
          

Agustín el Casta actuarà a Es Castell

L'actor Agustín el Casta portarà el seu espectacle el proper diumenge 10 de juliol a Es Castell, com a preludi dels actes organitzats amb motiu de les festes patronals de la localitat en honor a Sant Jaume.


Agustín El Casta va iniciar el seu camí en solitari l'any 1998 desenvolupant els seus personatges més coneguts, Lorenzo Llamas (el latin lover mallorquí que va fer ell sol el túnel de Sóller), Klaus Kartoflen (l'alemany resident que es vol integrar) o Don Diable (el diablito delegat dels pecats carnals a la Terra), entre altres.

 
L'humor d'Agustín El Casta té un marcat caràcter local, clau del seu èxit a Balears, tracta els temes i situacions que ens ocupen a tots els residents de les illes vist amb la psicologia de l'illenc. A més, les retransmissions de les seves actuacions per IB3 tenen una audiència molt fidel.


L'actuació es durà a terme a Cala Corb diumenge que ve 10 de juliol i començarà a les 22 hores. L'entrada és gratuïta.

 
CONTACTAR
Si us voleu posar en contacte amb nosaltres per gestionar els tràmits dels diferents departaments, fer una consulta o obtenir informació, fer un suggeriment, una queixa o demanar qualsevol altra qüestió, ho podeu fer a la mateixa seu de l’Ajuntament.

Plaça Esplanada, 5 - 07720 Es Castell Telèfon: 971 36 51 93 - Fax: 971 36 54 12 alcaldia@aj-escastell.org Carpeta Ciutadana Seu electrònica
Ajuntament des Castell