Plaça Esplanada, 5 - 07720 Es Castell - Telèfon: 971 36 51 93 - Fax: 971 36 54 12
 
 
     
 
 
Seu Electrònica


Indicadors de Transparència

Ràdio

WebCam Sant Jaume


Certificat de resident per a viatjar
Carpeta Ciutadana
Bústia de SuggerènciesComerços

Perfil del contratant
Policia Local
Proteccio civil
Escola de Música


Residus Sòlids Urbans
LOGO
          

Campanya d'estiu Sant Jaume 2016 dels comerços des Castell

L'Associació de Comerciants i l'Ajuntament des Castell organitzen la campanya d'estiu Sant Jaume 2016, amb l'objectiu d'incentivar les compres als comerços de la localitat.


Un total de 49 establiments comercials participen en aquesta iniciativa (bars, restaurants, hotels, botigues de roba, ferreteries, centres d'estètica, perruqueries, joieries, supermercats, etc.) que consisteix en un sorteig de 3 vals de compra per valor de 460 euros cada un i de tres estades d'una nit, amb sopar i berenar inclòs, als hotels Sant Joan de Binissaida, Hotel del Almirante i Son Granot.


S'ha de destacar que el val de compra de 460 euros permet fer una despesa de 10 euros a cada un dels 46 comerços associats i que participen en aquest concurs.


Els clients poden participar amb el seu ticket de compra d'un comerç del municipi i el nom dels guanyadors es farà públic dia 24 de juliol, després del primer toc de fabiol de les festes de Sant Jaume, en la retransmissió en directe de Ràdio Es Castell des de la Plaça Esplanada.

 
CONTACTAR
Si us voleu posar en contacte amb nosaltres per gestionar els tràmits dels diferents departaments, fer una consulta o obtenir informació, fer un suggeriment, una queixa o demanar qualsevol altra qüestió, ho podeu fer a la mateixa seu de l’Ajuntament.

Plaça Esplanada, 5 - 07720 Es Castell Telèfon: 971 36 51 93 - Fax: 971 36 54 12 alcaldia@aj-escastell.org Carpeta Ciutadana Seu electrònica
Ajuntament des Castell