Plaça Esplanada, 5 - 07720 Es Castell - Telèfon: 971 36 51 93 - Fax: 971 36 54 12
 
 
     
 
 
Seu Electrònica


Indicadors de Transparència

Ràdio

WebCam Sant Jaume


Certificat de resident per a viatjar
Carpeta Ciutadana
Bústia de SuggerènciesComerços

Perfil del contratant
Policia Local
Proteccio civil
Escola de Música


Residus Sòlids Urbans
LOGO
          

La música de Lunaes Flamencos i Efecte Tramuntana amenitzarà el Mercat de Nit a Es Castell

El proper dilluns 8 d'agost se celebrarà una nova edició del Mercat de Nit al carrer Sant Josep a partir de les 20 hores i fins a mitjanit. En aquesta ocasió, el grup Lunaes Flamencos actuarà al costat dels bars Can Omi i La Granja mentre que Efecte Tramuntana oferirà un repertori de les seves cançons més significatives molt a prop del Bar Bahia.


El Mercat de Nit és una iniciativa de l'Àrea de Comerç i Turisme de l'Ajuntament des Castell que se celebra tots els dilluns des del passat mes de juliol i fins a finals d'agost.


Aproximadament uns 76 comerciants i artesans oferiran els seus articles en un ambient estiuenc en aquesta nova edició del Mercat de Nit que, en aquesta ocasió, comptarà amb l'al·licient de les actuacions musicals abans esmentades. Els assistents podran escoltar bona musica mentre adquireixen productes de bijuteria, cuir, vidre, fusta, formatges, embotits, litografies, articles de bellesa, roba, encens, espelmes led, articles i jocs infantils, etc.


L'objectiu de la iniciativa és, un cop més, dinamitzar econòmicament el municipi i oferir als veïns i visitants una activitat lúdica, comercial i turística molt apropiada per als mesos d'estiu.

 
Properes activitats GANGÀRIA Anar a l'agenda...
CONTACTAR
Si us voleu posar en contacte amb nosaltres per gestionar els tràmits dels diferents departaments, fer una consulta o obtenir informació, fer un suggeriment, una queixa o demanar qualsevol altra qüestió, ho podeu fer a la mateixa seu de l’Ajuntament.

Plaça Esplanada, 5 - 07720 Es Castell Telèfon: 971 36 51 93 - Fax: 971 36 54 12 alcaldia@aj-escastell.org Carpeta Ciutadana Seu electrònica
Ajuntament des Castell