Plaça Esplanada, 5 - 07720 Es Castell - Telèfon: 971 36 51 93 - Fax: 971 36 54 12
 
 
     
 
 
Seu Electrònica


Indicadors de Transparència

Ràdio

WebCam Sant Jaume


Certificat de resident per a viatjar
Carpeta Ciutadana
Bústia de SuggerènciesComerços

Perfil del contratant
Policia Local
Proteccio civil
Escola de Música


Residus Sòlids Urbans
LOGO
          
 
Diumenge 14 d’agost de les 22.00h al moll de Cala Corb.

Concert 1 piano & 200 velas.

El diumenge 14 d'agost a les 22.00h, al moll de Cala Corb, 200 espelmes il·luminaran al reconegut concertista de piano i compositor David Gómez, que ens delectarà amb un concert per als amants de la música de qualitat i dels ambients romàntics i especials.

Nascut a Wattwil (Suïssa) el 1974, David Gómez va contactar amb la música a una edat molt primerenca. Va realitzar estudis de música als Conservatoris de Ginebra (Suïssa) i de Rotterdam (Països Baixos), on ha dut a terme també estudis de direcció orquestral i de Tango per a piano. Des del seu primer recital, als 14 anys, ha ofert nombroses actuacions en qualitat de solista pels 5 continents, destacant la seva recent debut al Carnegie Hall de Nova York.

Es tracta d’un concert solidari organitzat per l’Àrea d’Educació i Cultura de l’Ajuntament des Castell, en benefici de l’Àrea de Serveis Socials del mateix Ajuntament. APORTA EL TEU QUILO/LITRE DE SOLIDARITAT (preferentment llaunes, llegums, llet oli, sucre, farina, productes d’higiene personal ...)

 
Imatges relacionades
 

CONTACTAR
Si us voleu posar en contacte amb nosaltres per gestionar els tràmits dels diferents departaments, fer una consulta o obtenir informació, fer un suggeriment, una queixa o demanar qualsevol altra qüestió, ho podeu fer a la mateixa seu de l’Ajuntament.

Plaça Esplanada, 5 - 07720 Es Castell Telèfon: 971 36 51 93 - Fax: 971 36 54 12 alcaldia@aj-escastell.org Carpeta Ciutadana Seu electrònica
Ajuntament des Castell