Plaça Esplanada, 5 - 07720 Es Castell - Telèfon: 971 36 51 93 - Fax: 971 36 54 12
 
 
     
 
 
Seu Electrònica


Indicadors de Transparència

Ràdio

WebCam Sant Jaume


Certificat de resident per a viatjar
Carpeta Ciutadana
Bústia de SuggerènciesComerços

Perfil del contratant
Policia Local
Proteccio civil
Escola de Música


Residus Sòlids Urbans
LOGO
          

Exposició de pintura de Caty Lanza a Es Castell

La Sala Multifuncional d'Es Castell acull des de la setmana passada una exposició de pintura de l'artista gallega, amb arrels menorquines, Caty Lanza.


"Una finestra oberta al mar" és una selecció de pintures a l'oli treballades a força de veladures i en gran format, de manera que l'autora aconsegueix transmetre la seva visió personal del mar.


Tal com posa de manifest l'artista a la seva pàgina web www.catilanza.com, "contemplar el mar des de la perspectiva de Caty Lanza és com obrir una finestra al mar, una mar etern, infinit, a la mar de la nostra infància ... La seva experiència com a fotògrafa, una impecable tècnica i domini del color unit a la seva llarga trajectòria en la pintura abstracta, condueixen al camí que ens mostra l'artista. Un llarg camí per les interminables platges agrestes de Galícia, on el moviment de les marees produeix canvis constants, on el mar es retira deixant un mirall d'aigua que la canviant llum del nord transforma a cada moment en una simfonia multicolor. Mar i cel es confonen en una infinitat de reflexos sobre la sorra d'un mar en calma. Aquesta quietud, el reflex abasta una enorme gamma cromàtica, ens infon serenitat".
 

Caty Lanza és professora d'art a l'IES Isabel la Catòlica (Madrid) i les seves obres han protagonitzat fins avui un total de 25 exposicions a Madrid, París, València i Menorca. Lanza és una de les artistes que exposa les seves pintures amb freqüència en la Kons Gallery de la capital d'Espanya.


L'exposició "Una finestra oberta al mar" romandrà oberta a la Sala Multifuncional d'Es Castell fins al pròxim 25 d'agost i es podrà visitar de dilluns a dissabte de 12 a 14 hores i de 20 a 23 hores.


 
Properes activitats GANGÀRIA Anar a l'agenda...
CONTACTAR
Si us voleu posar en contacte amb nosaltres per gestionar els tràmits dels diferents departaments, fer una consulta o obtenir informació, fer un suggeriment, una queixa o demanar qualsevol altra qüestió, ho podeu fer a la mateixa seu de l’Ajuntament.

Plaça Esplanada, 5 - 07720 Es Castell Telèfon: 971 36 51 93 - Fax: 971 36 54 12 alcaldia@aj-escastell.org Carpeta Ciutadana Seu electrònica
Ajuntament des Castell