Plaça Esplanada, 5 - 07720 Es Castell - Telèfon: 971 36 51 93 - Fax: 971 36 54 12
 
 
     
 
 
Seu Electrònica


Indicadors de Transparència

Ràdio

WebCam Sant Jaume


Certificat de resident per a viatjar
Carpeta Ciutadana
Bústia de SuggerènciesComerços

Perfil del contratant
Policia Local
Proteccio civil
Escola de Música


Residus Sòlids Urbans
LOGO
          

Paco Vallejo, de nou campió absolut d'Espanya d'escacs

L'escaquista natural d'Es Castell ha aconseguit el seu 5è entorxat nacional, el tercer consecutiu, i s'acosta al rècord d'Illescas. A més, s'ha quedat només a mig punt de guanyar el Nacional de partides ràpides en el transcurs del campionat celebrat a l'auditori de El Pósito de Linares.

Vallejo conquesta així el seu cinquè títol de campió d'Espanya d'escacs en un torneig que va resultar ser un èxit de participació en competir 134 jugadors, una xifra històrica i superior a les última edicions.

L'Ajuntament des Castell s'honra a transmetre una vegada més la seva més sincera felicitació a un dels seus ciutadans més universals i Medalla d'Or de la localitat, Paco Vallejo, i a tota la seva família, amb l'orgull que suposa poder compartir veïnatge amb un campió nacional d'escacs.

 
CONTACTAR
Si us voleu posar en contacte amb nosaltres per gestionar els tràmits dels diferents departaments, fer una consulta o obtenir informació, fer un suggeriment, una queixa o demanar qualsevol altra qüestió, ho podeu fer a la mateixa seu de l’Ajuntament.

Plaça Esplanada, 5 - 07720 Es Castell Telèfon: 971 36 51 93 - Fax: 971 36 54 12 alcaldia@aj-escastell.org Carpeta Ciutadana Seu electrònica
Ajuntament des Castell