Plaça Esplanada, 5 - 07720 Es Castell - Telèfon: 971 36 51 93 - Fax: 971 36 54 12
 
 
     
 
 
Seu Electrònica


Indicadors de Transparència

Ràdio

WebCam Sant Jaume


Certificat de resident per a viatjar
Carpeta Ciutadana
Bústia de SuggerènciesComerços

Perfil del contratant
Policia Local
Proteccio civil
Escola de Música


Residus Sòlids Urbans
LOGO
          

Concerts de Fusiona 2 i Aires del Sur demà dimecres a Es Castell

La música tornarà a omplir de nou aquest dimecres el carrer Sant Ignasi amb Batle Pons i Victori des Castell amb dues actuacions a la mateixa hora en una nova edició del programa “Música a la Fresca Es Castell 2016”.


Al costat dels bars La Lola Tapas i Centro Cultural actuarà el duo Fusiona 2 i Aires del Sur oferiran un repertori de les seves millors cançons molt aprop del Bar Camacho.


Les dues actuacions començaran a les 21 hores i acabaran a les 23 hores, aproximadament.


“Música a la Fresca Es Castell 2016” és una iniciativa de l'Àrea de Comerç i Turisme de l'Ajuntament des Castell i la col.laboració dels establiments del municipi, amb l'objectiu de dinamitzar econòmicament la localitat i l'interés d'oferir una actividad lúdica molt apropiada pels mesos d'estiu.

 
CONTACTAR
Si us voleu posar en contacte amb nosaltres per gestionar els tràmits dels diferents departaments, fer una consulta o obtenir informació, fer un suggeriment, una queixa o demanar qualsevol altra qüestió, ho podeu fer a la mateixa seu de l’Ajuntament.

Plaça Esplanada, 5 - 07720 Es Castell Telèfon: 971 36 51 93 - Fax: 971 36 54 12 alcaldia@aj-escastell.org Carpeta Ciutadana Seu electrònica
Ajuntament des Castell