Plaça Esplanada, 5 - 07720 Es Castell - Telèfon: 971 36 51 93 - Fax: 971 36 54 12
 
 
     
 
 
Seu Electrònica


Indicadors de Transparència

Ràdio

WebCam Sant Jaume


Certificat de resident per a viatjar
Carpeta Ciutadana
Bústia de SuggerènciesComerços

Perfil del contratant
Policia Local
Proteccio civil
Escola de Música


Residus Sòlids Urbans
LOGO
          

Grans dosis de solidaritat a Es Castell

El concert benèfic "1 piano & 200 espelmes" a càrrec del pianista David Gómez, celebrat el domigo passat a Cala Corb, va obtenir un gran èxit de participació i de col·laboració ja que els assistents a l'esdeveniment van aportar una gran quantitat d'aliments.


Sota el lema "aporta el teu quilo i / o litre de solidaritat" van ser moltes les persones que van respondre a aquesta iniciativa aportant llaunes, llegums, llet, oli, sucre, farina, productes d'higiene personal, etc.


Les àrees de Cultura i de Serveis Socials de l'Ajuntament des Castell, organitzadores del concert, agraeixen l'altruisme i la caritat de tots els ciutadans que van fer les seves donacions per als més desfavorits.


Volem fer extensius aquests agraïments també als voluntaris que van ajudar en la tasca de recollida d'aliments Lluís Palliser Mikaela Galmés i Paula Carbonero, així com al pianista David Gómez, que va oferir un extraordinari concert de piano per a l'ocasió.


Moltes gràcies a tots!

 
CONTACTAR
Si us voleu posar en contacte amb nosaltres per gestionar els tràmits dels diferents departaments, fer una consulta o obtenir informació, fer un suggeriment, una queixa o demanar qualsevol altra qüestió, ho podeu fer a la mateixa seu de l’Ajuntament.

Plaça Esplanada, 5 - 07720 Es Castell Telèfon: 971 36 51 93 - Fax: 971 36 54 12 alcaldia@aj-escastell.org Carpeta Ciutadana Seu electrònica
Ajuntament des Castell