Plaça Esplanada, 5 - 07720 Es Castell - Telèfon: 971 36 51 93 - Fax: 971 36 54 12
 
 
     
 
 
Seu Electrònica


Indicadors de Transparència

Ràdio

WebCam Sant Jaume


Certificat de resident per a viatjar
Carpeta Ciutadana
Bústia de SuggerènciesComerços

Perfil del contratant
Policia Local
Proteccio civil
Escola de Música


Residus Sòlids Urbans
LOGO
          

Actuacions de Bep Marqués, Aires del Sur, Lunaes Flamencos i Balls en línea a Es Castell

El programa “Música a la Fresca Es Castell 2016” inclou per aquest dimecres 31 d'agost les actuacions de Bep Marqués, al costat dels bars Isla i San Mamés, Aires el Sur, al costat de Casa Kuenka, el duo Lunaes Flamencos actuarà molt aprop de Can Omi i Bar Snoopy i, finalment, a les persones que els agraden el balls en línea podran gaudir d'una demostració davant de Can Nito.


Totes les actuacions començaran a partir de les 21 hores i acabaran a les 23 hores, aproximadament.


“Música a la Fresca Es Castell 2016” és una iniciativa de l'Àrea de Comerç i Turisme de l'Ajuntament des Castell i la col.laboració dels establiments del municipi, amb l'objectiu de dinamitzar econòmicament la localitat i l'interés d'oferir una actividad lúdica molt apropiada pels mesos d'estiu.

 
Properes activitats GANGÀRIA Anar a l'agenda...
CONTACTAR
Si us voleu posar en contacte amb nosaltres per gestionar els tràmits dels diferents departaments, fer una consulta o obtenir informació, fer un suggeriment, una queixa o demanar qualsevol altra qüestió, ho podeu fer a la mateixa seu de l’Ajuntament.

Plaça Esplanada, 5 - 07720 Es Castell Telèfon: 971 36 51 93 - Fax: 971 36 54 12 alcaldia@aj-escastell.org Carpeta Ciutadana Seu electrònica
Ajuntament des Castell