Plaça Esplanada, 5 - 07720 Es Castell - Telèfon: 971 36 51 93 - Fax: 971 36 54 12
 
 
     
 
 
Seu Electrònica


Indicadors de Transparència

Ràdio

WebCam Sant Jaume


Certificat de resident per a viatjar
Carpeta Ciutadana
Bústia de SuggerènciesComerços

Perfil del contratant
Policia Local
Proteccio civil
Escola de Música


Residus Sòlids Urbans
LOGO
          

Es Castell apadrina 1 megarodona de Líthica

L'Ajuntament des Castell s'ha sumat a la iniciativa de les Pedreres de s'Hostal de Lithica a Ciutadella, que consisteix en la tradició de crear laberints com cada inici de setembre des de l'any 2014.


La regidora de Cultura va assistir a l'acte d'acollida dels nous padrins de les "megarodonas", pedres d'una tona de pes, ubicades en l'anomenat "Laberint Mineral" del planter.


El Consell de Menorca, ajuntaments de tota l'illa com el d'Es Castell, entitats i empreses col·laboradores van mostrar la seva adhesió a aquest "Laberint de Menorca", amb un total de 900 "rodonas" apadrinades.


Per Líthica el Laberint és una manera de crear llaços amb els municipis, ja sigui per valorar la personalitat patrimonial de les pedreres existents a Menorca o per participar en algun projecte propi.


L'aportació econòmica del "apadrinament" és de 200 euros i aquesta iniciativa permet recaptar fons per garantir la continuïtat de Líthica com a associació cultural sense ànim de lucre, fundada el 1994 per l'escultora i arquitecta Laetitia Lara, té com a objectius preservar, rehabilitar i posar en valor les pedreres de marès de Menorca com a patrimoni històric etnològic de gran valor artístic i paisatgístic.

 
CONTACTAR
Si us voleu posar en contacte amb nosaltres per gestionar els tràmits dels diferents departaments, fer una consulta o obtenir informació, fer un suggeriment, una queixa o demanar qualsevol altra qüestió, ho podeu fer a la mateixa seu de l’Ajuntament.

Plaça Esplanada, 5 - 07720 Es Castell Telèfon: 971 36 51 93 - Fax: 971 36 54 12 alcaldia@aj-escastell.org Carpeta Ciutadana Seu electrònica
Ajuntament des Castell