Plaça Esplanada, 5 - 07720 Es Castell - Telèfon: 971 36 51 93 - Fax: 971 36 54 12
 
 
     
 
 
Seu Electrònica


Indicadors de Transparència

Ràdio

WebCam Sant Jaume


Certificat de resident per a viatjar
Carpeta Ciutadana
Bústia de SuggerènciesComerços

Perfil del contratant
Policia Local
Proteccio civil
Escola de Música


Residus Sòlids Urbans
LOGO
          

Es Castell contractarà 5 treballadors a través de SOIB durant 6 mesos

La Junta de Govern de l'Ajuntament des Castell ha aprovat la contractació de cinc persones de les quals una es dedicarà a digitalitzar documents, dues a la reparació i adequació de voreres i els altres dos treballadors es destinaran a millorar la qualitat de les instal·lacions del CEIP àngel Ruiz i Pablo.

Aquesta iniciativa es durà a terme a través de la convocatòria de subvencions per a les corporacions locals del SOIB (dependent de la Conselleria de Treball, Comerç i Indústria del Govern balear) destinades a finançar projectes de millora de l'ocupabilitat de les persones treballadores aturades de més edat.

La convocatòria està destinada estrictament a aturats de llarga durada, majors de 35 anys, per dur a terme obres i / o prestar serveis d'interès general i / o social i que gaudeixin de capacitat tècnica i de gestió suficients per executar el projecte corresponent.

La quantia del projecte presentat per l'Ajuntament d'Es Castell és de prop de 60.000 euros per a la contractació de cinc treballadors en atur per dur a terme les iniciatives esmentades. A més, aquest pressupost inclou una partida de 900 euros per a la contractació dels serveis d'una empresa d'orientació laboral durant 20 hores al mes, la comesa serà fer el seguiment dels treballadors que es van a contractar. En el cas que la subvenció no cobreixi el total del pressupost, el consistori es farà càrrec de la diferència.


Cal recordar que el procés de selecció es farà estrictament a través de SOIB

 
Properes activitats GANGÀRIA Anar a l'agenda...
CONTACTAR
Si us voleu posar en contacte amb nosaltres per gestionar els tràmits dels diferents departaments, fer una consulta o obtenir informació, fer un suggeriment, una queixa o demanar qualsevol altra qüestió, ho podeu fer a la mateixa seu de l’Ajuntament.

Plaça Esplanada, 5 - 07720 Es Castell Telèfon: 971 36 51 93 - Fax: 971 36 54 12 alcaldia@aj-escastell.org Carpeta Ciutadana Seu electrònica
Ajuntament des Castell