Plaça Esplanada, 5 - 07720 Es Castell - Telèfon: 971 36 51 93 - Fax: 971 36 54 12
 
 
     
 
 
Seu Electrònica


Indicadors de Transparència

Ràdio

WebCam Sant Jaume


Certificat de resident per a viatjar
Carpeta Ciutadana
Bústia de SuggerènciesComerços

Perfil del contratant
Policia Local
Proteccio civil
Escola de Música


Residus Sòlids Urbans
LOGO
          

Es Castell participa en l'XI Congrés Internacional de Ciutats i Entitats de la Il·lustració

L'Ajuntament des Castell ha acceptat la invitació de l'Associació Internacional de Ciutats i Entitats de la Il·lustració per a participar en el seu XI Congrés, que se celebrarà a la ciutat portuguesa de Covilhã els dies 13, 14 i 15 d'octubre.


L'Associació Internacional de Ciutats i Entitats de la Il·lustració constitueix un punt de trobada per a les urbs creades i desenvolupades durant el Segle de les Llums, inspirades per la funcionalitat del seu disseny i la racionalitat de les seves construccions, amb independència de tractar-se d'ciutats d'origen naval, cortesà, comercial o de repoblació. El seu objectiu és fomentar el coneixement i la protecció del patrimoni material i immaterial heretat del segle XVIII amb projecció i reflex en la societat del segle XXI.


Aquesta Associació celebra una Trobada Anual que està vertebrat per un tema central al voltant del qual es desenvolupa. En aquesta ocasió el congrés versarà sobre "el coneixement i el mercantilisme" i es duran a terme conferències, visites d'interès, reunions, etc.


La regidora de Cultura de l'Ajuntament des Castell, Begoña Mercadal, representarà al municipi en aquesta trobada i el seu discurs se centrarà en la història de la seva fundació.


Aquestes trobades conformen l'ànima de l'Associació en tant i en quant a través d'ells es reflexiona, s'investiga i s'aporta sobre un o diversos aspectes concrets del moviment il·lustrat, des d'un punt de vista científic, acadèmic i experimental.

 
Enllaços Relacionats
Informació Congrés

Properes activitats GANGÀRIA Anar a l'agenda...
CONTACTAR
Si us voleu posar en contacte amb nosaltres per gestionar els tràmits dels diferents departaments, fer una consulta o obtenir informació, fer un suggeriment, una queixa o demanar qualsevol altra qüestió, ho podeu fer a la mateixa seu de l’Ajuntament.

Plaça Esplanada, 5 - 07720 Es Castell Telèfon: 971 36 51 93 - Fax: 971 36 54 12 alcaldia@aj-escastell.org Carpeta Ciutadana Seu electrònica
Ajuntament des Castell