Plaça Esplanada, 5 - 07720 Es Castell - Telèfon: 971 36 51 93 - Fax: 971 36 54 12
 
 
     
 
 
Seu Electrònica


Indicadors de Transparència

Ràdio

WebCam Sant Jaume


Certificat de resident per a viatjar
Carpeta Ciutadana
Bústia de SuggerènciesComerços

Perfil del contratant
Policia Local
Proteccio civil
Escola de Música


Residus Sòlids Urbans
LOGO
          

Es Castell es suma a la tradicional festa de la gastronomia i la cervesa alemanya

La tradicional festa alemanya de la cervesa que se celebra durant el mes d'octubre al país bavarès, sota la denominació de l'Oktoberfest, es repetirà un any més el proper cap de setmana a Es Castell. A partir del proper divendres 21 i fins al diumenge dia 23 la carpa que s'ha instal·lat a la Plaça Esplanada serà l'escenari d'aquest esdeveniment.


L'Oktoberfest començarà el divendres a les 21 hores amb la primera actuació musical a càrrec de Fusiona 2, un duo de pop / rumba en acústic format per José Luis Linares i José Fàbregues.


La segona actuació de Feedback serà a les 13 hores de dissabte i, ja a la nit, concretament a les 21 hores, serà el torn de Ten & Trugs. Posteriorment, el discjòquei Kike Sastre amenitzarà la vetllada fins al tancament.


L'últim dia de la Okberfest, el diumenge dia 23, s'obriran les portes a les 12 del migdia i a les 19 hores es donarà per finalitzada la festa.

 
CONTACTAR
Si us voleu posar en contacte amb nosaltres per gestionar els tràmits dels diferents departaments, fer una consulta o obtenir informació, fer un suggeriment, una queixa o demanar qualsevol altra qüestió, ho podeu fer a la mateixa seu de l’Ajuntament.

Plaça Esplanada, 5 - 07720 Es Castell Telèfon: 971 36 51 93 - Fax: 971 36 54 12 alcaldia@aj-escastell.org Carpeta Ciutadana Seu electrònica
Ajuntament des Castell