Plaça Esplanada, 5 - 07720 Es Castell - Telèfon: 971 36 51 93 - Fax: 971 36 54 12
 
 
     
 
 
Seu Electrònica


Indicadors de Transparència

Ràdio

WebCam Sant Jaume


Certificat de resident per a viatjar
Carpeta Ciutadana
Bústia de SuggerènciesComerços

Perfil del contratant
Policia Local
Proteccio civil
Escola de Música


Residus Sòlids Urbans
LOGO
          

Es Castell celebra la III Marxa Tots contra el Càncer

La III Marxa "Tots contra el Càncer" tindrà lloc el proper diumenge 23 d'octubre a Es Castell amb l'objectiu, un cop més, de recaptar fons i recordar a la població en general que un diagnòstic precoç del tumor és vital per al posterior tractament del càncer de mama.


L'Associació Espanyola Contra el Càncer i l'Ajuntament d'Es Castell són els organitzadors d'aquest esdeveniment que tindrà lloc per tercer any consecutiu gràcies a la col·laboració del Consell Insular de Menorca, Obra Social La Caixa, Gestoria Mantolan, El Paladar, Restaurant Molí d ' es Racó, Hort den Rellotge, Metal·lúrgia Pons SL, Autos Valls, Artiem, Nàutica Reynés, Coca-Cola, Powerade, Landino i Splash Sur Menorca.


Les inscripcions per participar a la cursa es podran fer el mateix dia a les 9.30 hores al Moll den Pons, sota l'Hotel Hamilton, o amb antelació a www.elitechip.net. El preu de la inscripció i l'assegurança és de sis euros els adults i quatre euros per als menors de 18 anys. La sortida serà una hora més tard des d'aquest lloc, amb un recorregut de tres voltes a un circuit de tres quilòmetres 600 metres: Moll den Pons, Calasfonts, costa de Calasfonts, Carrer de Sa Font, Miranda de Calasfonts, Bellavista, Santa Àgueda i tornada al punt de partida.


L'AECC aprofitarà l'ocasió per regalar samarretes commemoratives als participants i vendrà mocadors a 3 euros la unitat.

 
Properes activitats GANGÀRIA Anar a l'agenda...
CONTACTAR
Si us voleu posar en contacte amb nosaltres per gestionar els tràmits dels diferents departaments, fer una consulta o obtenir informació, fer un suggeriment, una queixa o demanar qualsevol altra qüestió, ho podeu fer a la mateixa seu de l’Ajuntament.

Plaça Esplanada, 5 - 07720 Es Castell Telèfon: 971 36 51 93 - Fax: 971 36 54 12 alcaldia@aj-escastell.org Carpeta Ciutadana Seu electrònica
Ajuntament des Castell