Plaça Esplanada, 5 - 07720 Es Castell - Telèfon: 971 36 51 93 - Fax: 971 36 54 12
 
 
     
 
 
Seu Electrònica


Indicadors de Transparència

Ràdio

WebCam Sant Jaume


Certificat de resident per a viatjar
Carpeta Ciutadana
Bústia de SuggerènciesComerços

Perfil del contratant
Policia Local
Proteccio civil
Escola de Música


Residus Sòlids Urbans
LOGO
          

Projecte de dotació i reforma de les infraestructures del nucli urbà de Sínia Riera

El present projecte pretén donar resposta a la necessària intervenció de reforma dels serveis de proveïment d'aigua potable, del soterrament de les instal·lacions de telefònica, d'una nova xarxa d'enllumenat públic, i com a principal motivació del projecte, la creació d'una xarxa de sanejament, amb la seva estació de bombeig que connecta amb la depuradora actual.

D'altra banda es planteja una nova xarxa d'aigua potable, connectada a la xarxa general del poble, ja que actualment estan utilitzant una infraestructura privada que és proveïda per un pou local i privat, el qual no compleix els paràmetres de salubritat de l'aigua.

Finalment es completa l'actuació amb la previsió del soterrament de les infraestructures de telefònica, i la creació d'un enllumenat des de la cruïlla de Sol de l'Est, fins al final de la urbanització.

Fitxa tècnica:

Emplaçament: Sínia Riera
Superfície: 728 ml
Pressupost: 393.149,49€ IVA inclòs
Estat del projecte i data: S’ha demanat ajut dins el Pla Anual d’Impuls del Turisme Sostenible 2016
Autor del projecte: Sr. Manel de Febrer de Olives
Promotor: Ajuntament des Castell

 
Imatges relacionades
 

CONTACTAR
Si us voleu posar en contacte amb nosaltres per gestionar els tràmits dels diferents departaments, fer una consulta o obtenir informació, fer un suggeriment, una queixa o demanar qualsevol altra qüestió, ho podeu fer a la mateixa seu de l’Ajuntament.

Plaça Esplanada, 5 - 07720 Es Castell Telèfon: 971 36 51 93 - Fax: 971 36 54 12 alcaldia@aj-escastell.org Carpeta Ciutadana Seu electrònica
Ajuntament des Castell