Plaça Esplanada, 5 - 07720 Es Castell - Telèfon: 971 36 51 93 - Fax: 971 36 54 12
 
 
     
 
 
Seu Electrònica


Indicadors de Transparència

Ràdio

WebCam Sant Jaume


Certificat de resident per a viatjar
Carpeta Ciutadana
Bústia de SuggerènciesComerços

Perfil del contratant
Policia Local
Proteccio civil
Escola de Música


Residus Sòlids Urbans
LOGO
          

Es Castell celebrarà Halloween i Tots Sants

L'Àrea d'Educació i Cultura de l'Ajuntament de la localitat ha organitzat un programa d'activitats per a la celebració de Halloween i la Festa de Tots Sants els propers dies 31 d'octubre i 1 de novembre, l'eix central serà, una vegada més, el túnel del Terror i els tradicionals bunyols.


El dilluns 31 d'octubre la festa començarà a la Plaça Esplanada, a partir de les 17.30 hores, amb un taller de maquillatge i berenar. A les 20 hores s'obrirà el Túnel del Terror a la Plaça des Mercat, una iniciativa amb molt d'èxit entre la gent jove. A partir de les 21 hores, el discjòquei Fede García animarà la vetllada amb la seva música, que anirà acompanyada d'una barbacoa. A més, tots els interessats es podran apuntar allà mateix en el concurs de disfresses que tindrà lloc a les 23 hores.


Dimarts dia 1 de novembre al matí Halloween donarà pas a la nostra tradició de Tots Sants. El Club de Judo d'Es Castell s'instal·larà un estand a la carpa de la Plaça Esplanada a partir de les 10.30 hores per a la venda de bunyols i castanyes. A més, el grup Majors d'Adagio oferirà una actuació a les 12.15 hores i en el mateix lloc.

 
Properes activitats GANGÀRIA Anar a l'agenda...
CONTACTAR
Si us voleu posar en contacte amb nosaltres per gestionar els tràmits dels diferents departaments, fer una consulta o obtenir informació, fer un suggeriment, una queixa o demanar qualsevol altra qüestió, ho podeu fer a la mateixa seu de l’Ajuntament.

Plaça Esplanada, 5 - 07720 Es Castell Telèfon: 971 36 51 93 - Fax: 971 36 54 12 alcaldia@aj-escastell.org Carpeta Ciutadana Seu electrònica
Ajuntament des Castell