Plaça Esplanada, 5 - 07720 Es Castell - Telèfon: 971 36 51 93 - Fax: 971 36 54 12
 
 
     
 
 
Seu Electrònica


Indicadors de Transparència

Ràdio

WebCam Sant Jaume


Certificat de resident per a viatjar
Carpeta Ciutadana
Bústia de SuggerènciesComerços

Perfil del contratant
Policia Local
Proteccio civil
Escola de Música


Residus Sòlids Urbans
LOGO
          

Les voluntàries del Centre de Cultura recapten 800 euros per als molins d'Es Castell

Un grup de voluntàries del Centre de Cultura des Castell ha recaptat prop de 800 euros amb la venda de pastes i dolços arran de la seva participació al Mercat de Nit, durant les nits dels dilluns dels mesos de juliol i agost. Es tracta del tercer any consecutiu que realitzen un donatiu d'aquestes característiques a l'Ajuntament de la localitat. L'esmentada quantitat de diners es destinaran al manteniment dels dos molins del municipi.


L'alcalde d'Es Castell, Lluís Camps, i el regidor d'Entorn Ciutadà, Dionisio Marí, han rebut en les Cases Consistorials al grup de voluntàries, que han fet entrega dels diners als representants municipals.


L'Ajuntament des Castell agraeix la donació ja que, un cop recuperats els dos molins, ara resulta imprescindible el cost que suposa realitzar periòdicament tasques de manteniment per preservar aquest patrimoni etnològic municipal.

 
CONTACTAR
Si us voleu posar en contacte amb nosaltres per gestionar els tràmits dels diferents departaments, fer una consulta o obtenir informació, fer un suggeriment, una queixa o demanar qualsevol altra qüestió, ho podeu fer a la mateixa seu de l’Ajuntament.

Plaça Esplanada, 5 - 07720 Es Castell Telèfon: 971 36 51 93 - Fax: 971 36 54 12 alcaldia@aj-escastell.org Carpeta Ciutadana Seu electrònica
Ajuntament des Castell