Plaça Esplanada, 5 - 07720 Es Castell - Telèfon: 971 36 51 93 - Fax: 971 36 54 12
 
 
     
 
 
Seu Electrònica


Indicadors de Transparència

Ràdio

WebCam Sant Jaume


Certificat de resident per a viatjar
Carpeta Ciutadana
Bústia de SuggerènciesComerços

Perfil del contratant
Policia Local
Proteccio civil
Escola de Música


Residus Sòlids Urbans
LOGO
          

IX edició de les Jornades de Família a Es Castell

L'Àrea de Serveis Socials Comunitaris Bàsics de l'Ajuntament des Castell aposta per l'educació en l'entorn familiar i, per aquest motiu, ha organitzat per novè any consecutiu les Jornades de Família.


L'objectiu principal d'aquestes jornades és oferir a tots els ciutadans noves perspectives i eines d'aprenentatge sobre diferents temàtiques sociofamiliars i especialment mes dedicades a l'educació dels fills.


El primer taller tindrà lloc el dimarts 8 de novembre. L'escriptor i conferenciant Xavier Caparrós Obiols explicarà com és "L'art d'educar amb amor".


El segon taller "Educar amb disciplina positiva, creixent en família amb afecte i fermesa alhora" serà impartit el dimarts 15 de novembre per María Camila Puerta, psicòloga i educadora certificada en disciplina positiva.


Finalment, la tercera conferència es durà a terme el dimarts 22 de novembre i tractarà sobre "La sexualitat en l'adolescència: aprendre a parlar de sexe amb els fills". La ponent serà Ángeles García Sintes, infermera d'Atenció a la Dona i experta en violència de gènere.


Totes les conferències es faran a les 19 hores dels dies assenyalats a la sala d'actes de l'Ajuntament des Castell.

 
CONTACTAR
Si us voleu posar en contacte amb nosaltres per gestionar els tràmits dels diferents departaments, fer una consulta o obtenir informació, fer un suggeriment, una queixa o demanar qualsevol altra qüestió, ho podeu fer a la mateixa seu de l’Ajuntament.

Plaça Esplanada, 5 - 07720 Es Castell Telèfon: 971 36 51 93 - Fax: 971 36 54 12 alcaldia@aj-escastell.org Carpeta Ciutadana Seu electrònica
Ajuntament des Castell