Plaça Esplanada, 5 - 07720 Es Castell - Telèfon: 971 36 51 93 - Fax: 971 36 54 12
 
 
     
 
 
Seu Electrònica


Indicadors de Transparència

Ràdio

WebCam Sant Jaume


Certificat de resident per a viatjar
Carpeta Ciutadana
Bústia de SuggerènciesComerços

Perfil del contratant
Policia Local
Proteccio civil
Escola de Música


Residus Sòlids Urbans
LOGO
          

Es Castell acull la segona edició de la fira dedicada als animals de companyia

El proper cap de setmana se celebrarà al municipi la segona edició de la Fira Es Castell, un esdeveniment d'àmbit insular dedicat als gossos i animals de companyia en general.


A partir de les 10 del matí del proper dissabte 12 i fins el diumenge 13 de novembre a les 14 hores es duran a terme desfilades, tallers, demostracions i un concurs infantil que consistirà en què els nens / es dibuixin la seva mascota.


La primera activitat es durà a terme desda el mateix instant en què s'inauguri la fira, a les 10 hores del matí del dissabte 12 de novembre, amb el concurs "dibuixa la teva mascota", una iniciativa patrocinada per la Boutique Bichos i que es celebrarà fins a les 11 hores del diumenge 13 de novembre. Els tres primers classificats obtindran un premi que consistirà en una sessió de spa per a gossos o un val pel mateix valor si la mascota no és un gos, una caixa de dieta yum (alimentació natural per a mascotes) i un iglú per a mascotes o un val pel mateix valor si l'animal no cap en el mateix.

L'agenda d'activitats prevista de la Fira és la següent:

Dissabte 12 de novembre

- 10 hores: Inauguració de la Fira i inici del concurs infantil "dibuixa la teva mascota".
- 12 hores: Exhibició Agility Alaior
- 19 hores: Desfilada de gossos amb música i llums de passarel·la. Les mascotes participants lluiran l'estilisme i els pentinats elaborats pels experts en perruqueria animal de la Boutique Bichos.

Diumenge 13 de novembre

- 10 hores: Continuació del concurs infantil "dibuixa la teva mascota" fins a les 11 hores.
- 11 hores: El jurat del certamen escollirà els guanyadors.
- 12 hores: Lliurament dels premis als tres primers classificats d'aquest concurs.
- 13 hores: Exhibició d'Agility Migjorn.


Es tracta d'una iniciativa de l'Àrea de Comerç de l'Ajuntament des Castell la primera edició es va celebrar l'any passat i que se celebrarà de nou el proper cap de setmana a la carpa situada a la Plaça Esplanada. Hi col·laboren diverses empreses, associacions, clubs i entitats com Clínica Veterinària Rafael Coll, Tararó Músics & Esdeveniments, Protectora d'Animals de Maó, Ca'n Rotger, Club Agility Migjorn, Cats in Need Menorca, Ajuda Animal Menorca, Bichos, Protectora Menorca, Megasound i Club Agility Alaior.


L'Ajuntament de la localitat anima a tots els menorquins i turistes a visitar la segona fira dedicada a les mascotes que se celebra a l'illa i a gaudir de les activitats previstes.

 
Enllaços Relacionats
Cartell II Fira Es Castell 2016

Properes activitats GANGÀRIA Anar a l'agenda...
CONTACTAR
Si us voleu posar en contacte amb nosaltres per gestionar els tràmits dels diferents departaments, fer una consulta o obtenir informació, fer un suggeriment, una queixa o demanar qualsevol altra qüestió, ho podeu fer a la mateixa seu de l’Ajuntament.

Plaça Esplanada, 5 - 07720 Es Castell Telèfon: 971 36 51 93 - Fax: 971 36 54 12 alcaldia@aj-escastell.org Carpeta Ciutadana Seu electrònica
Ajuntament des Castell