Plaça Esplanada, 5 - 07720 Es Castell - Telèfon: 971 36 51 93 - Fax: 971 36 54 12
 
 
     
 
 
Seu Electrònica


Indicadors de Transparència

Ràdio

WebCam Sant Jaume


Certificat de resident per a viatjar
Carpeta Ciutadana
Bústia de SuggerènciesComerços

Perfil del contratant
Policia Local
Proteccio civil
Escola de Música


Residus Sòlids Urbans
LOGO
          

Es Castell ja té el seu propi club d'atletisme

A finals del passat mes d'octubre l'Ajuntament d'Es Castell va acollir l'acte de constitució del club d'atletisme "Menorca Trail Club Es Castell", una nova entitat socio-esportiva amb seu al Poliesportiu Municipal de la localitat.


Es tracta de l'únic club d'atletisme que hi ha a Es Castell, després de la desaparició fa ja alguns anys del Club Atletisme Menorca, i al capdavant del mateix hi ha el matrimoni format per Maria Fiol Carreras i Dani Coll Sintes, vicepresidenta i president respectivament. Actualment, són 30 socis adults que porten a terme els seus entrenaments a la pista d'atletisme i en un petit gimnàs ubicat al Poliesportiu. A més, els caps de setmana aprofiten el Camí de Cavalls per als seus entrenaments en trail.


Dani Coll és un esportista que prové del món del futbol, té el títol de tècnic esportiu i des de fa uns cinc anys aproximadament es dedica a l'atletisme. L'any 2013 va guanyar la II Trail Menorca Cami de Cavalls.


El principal objectiu del nou club és tenir un equip d'atletisme i un altre de muntanya, integrats per persones de totes les edats, ja que la seva intenció és formar part de la Reial Federació Espanyola d'Atletisme i la Federació Espanyola d'Esports de Muntanya i Escalada.

 
CONTACTAR
Si us voleu posar en contacte amb nosaltres per gestionar els tràmits dels diferents departaments, fer una consulta o obtenir informació, fer un suggeriment, una queixa o demanar qualsevol altra qüestió, ho podeu fer a la mateixa seu de l’Ajuntament.

Plaça Esplanada, 5 - 07720 Es Castell Telèfon: 971 36 51 93 - Fax: 971 36 54 12 alcaldia@aj-escastell.org Carpeta Ciutadana Seu electrònica
Ajuntament des Castell