Plaça Esplanada, 5 - 07720 Es Castell - Telèfon: 971 36 51 93 - Fax: 971 36 54 12
 
 
     
 
 
Seu Electrònica


Indicadors de Transparència

Ràdio

WebCam Sant Jaume


Certificat de resident per a viatjar
Carpeta Ciutadana
Bústia de SuggerènciesComerços

Perfil del contratant
Policia Local
Proteccio civil
Escola de Música


Residus Sòlids Urbans
LOGO
          

Teatre en contra de la violència masclista a Es Castell

L'Àrea de Serveis Socials de l'Ajuntament des Castell ha organitzat per aquest divendres 25 de novembre, amb motiu del "Dia Internacional contra la Violència de Gènere", una representació teatral que posarà de manifest el compromís de tots els representants polítics del municipi per treballar proposant iniciatives i actes de rebuig de la violència masclista.


Aquesta espectacle de teatre, gratuït i obert al públic en general, tindrà lloc el pròxim divendres 25 de novembre a les 19.30 hores en el Saló de Plens de l'Ajuntament des Castell.


Convé recordar que l'Ajuntament de la localitat va dedicar la festa de Sant Jordi, el passat mes d'abril, a la lluita contra la violència de gènere. Durant tota una setmana es van celebrar diverses activitats, sota el lema Es Castell diu no a la violència de gènere, amb un fil conductor comú, el rebuig a la violència contra les dones.

 
CONTACTAR
Si us voleu posar en contacte amb nosaltres per gestionar els tràmits dels diferents departaments, fer una consulta o obtenir informació, fer un suggeriment, una queixa o demanar qualsevol altra qüestió, ho podeu fer a la mateixa seu de l’Ajuntament.

Plaça Esplanada, 5 - 07720 Es Castell Telèfon: 971 36 51 93 - Fax: 971 36 54 12 alcaldia@aj-escastell.org Carpeta Ciutadana Seu electrònica
Ajuntament des Castell