Plaça Esplanada, 5 - 07720 Es Castell - Telèfon: 971 36 51 93 - Fax: 971 36 54 12
 
 
     
 
 
Seu Electrònica


Indicadors de Transparència

Ràdio

WebCam Sant Jaume


Certificat de resident per a viatjar
Carpeta Ciutadana
Bústia de SuggerènciesComerços

Perfil del contratant
Policia Local
Proteccio civil
Escola de Música


Residus Sòlids Urbans
LOGO
          

Reducció anticipada del deute municipal d'Es Castell

L'equip de govern de l'Ajuntament d'Es Castell ha aprovat dur a terme l'amortització anticipada de 390.689,07 euros del deute viu que encara suporta la nostra administració i que prové d'un crèdit sol·licitat el 25 de gener del 2012.


Aquesta operació s'ha pogut dur a terme gràcies als bons resultats obtinguts en l'exercici 2015, amb un resultat pressupostari positiu.


Cal recordar que la Llei orgànica d'estabilitat pressupostària i sostenibilitat financera estableix que en el supòsit que la liquidació pressupostària se situï en superàvit, aquesta es dirigirà a reduir deute. Alhora, aquesta mateixa llei permet destinar part d'aquest superàvit a inversions financerament sostenibles complint uns requisits marcats per la mateixa Llei com són l'estabilitat pressupostària futura, seguir amb la sostenibilitat financera i complir amb el pagament al dia a proveïdors a 30 dies.


La proposta de l'equip de govern, recolzada per l'informe d'intervenció, proposa amortitzar el préstec mitjançant un romanent de tresoreria, el benefici que comportarà per al nostre municipi serà l'estalvi d'un total de 100.000 euros en concepte d'interessos que deixarà de pagar l'Ajuntament i, en conseqüència, tots els habitants d'Es Castell.

 
Properes activitats GANGÀRIA Anar a l'agenda...
CONTACTAR
Si us voleu posar en contacte amb nosaltres per gestionar els tràmits dels diferents departaments, fer una consulta o obtenir informació, fer un suggeriment, una queixa o demanar qualsevol altra qüestió, ho podeu fer a la mateixa seu de l’Ajuntament.

Plaça Esplanada, 5 - 07720 Es Castell Telèfon: 971 36 51 93 - Fax: 971 36 54 12 alcaldia@aj-escastell.org Carpeta Ciutadana Seu electrònica
Ajuntament des Castell