Plaça Esplanada, 5 - 07720 Es Castell - Telèfon: 971 36 51 93 - Fax: 971 36 54 12
 
 
     
 
 
Seu Electrònica


Indicadors de Transparència

Ràdio

WebCam Sant Jaume


Certificat de resident per a viatjar
Carpeta Ciutadana
Bústia de SuggerènciesComerços

Perfil del contratant
Policia Local
Proteccio civil
Escola de Música


Residus Sòlids Urbans
LOGO
          

Els cinc treballadors contractats per l'Ajuntament des Castell a través del SOIB comencen la seva tasca

En virtut de l'acord adoptat per Junta de Govern el passat mes d'octubre, que contemplava la contractació de persones en situació d'atur, la setmana passada es van incorporar un total de cinc treballadors contractats per l'Ajuntament des Castell a través de la convocatòria de subvencions per a les corporacions locals del SOIB (dependent de la Conselleria de Treball, Comerç i Indústria del Govern balear), destinades a finançar projectes de millora de l'ocupabilitat de les persones treballadores aturades de més edat.


Així com es va anunciar en el seu moment, un d'aquests treballadors es dedicarà a digitalitzar documents, dos a la reparació i adequació de voreres i els altres dos restants hauran de millorar la qualitat de les instal·lacions del CEIP Àngel Ruiz i Pablo.


Convé recordar que la convocatòria estava destinada estrictament a aturats de llarga durada, majors de 35 anys, per dur a terme obres i/o prestar serveis d'interès general i/o social i que gaudeixin de capacitat tècnica i de gestió suficients per executar el projecte corresponent.


El cost de la contractació dels cinc treballadors per dur a terme les iniciatives esmentades és de 60.000 euros, finançats per el SOIB, el Fons Social Europeu i el Servicio Público de Empleo Estatal.

 
CONTACTAR
Si us voleu posar en contacte amb nosaltres per gestionar els tràmits dels diferents departaments, fer una consulta o obtenir informació, fer un suggeriment, una queixa o demanar qualsevol altra qüestió, ho podeu fer a la mateixa seu de l’Ajuntament.

Plaça Esplanada, 5 - 07720 Es Castell Telèfon: 971 36 51 93 - Fax: 971 36 54 12 alcaldia@aj-escastell.org Carpeta Ciutadana Seu electrònica
Ajuntament des Castell