Plaça Esplanada, 5 - 07720 Es Castell - Telèfon: 971 36 51 93 - Fax: 971 36 54 12
 
 
     
 
 
Seu Electrònica


Indicadors de Transparència

Ràdio

WebCam Sant Jaume


Certificat de resident per a viatjar
Carpeta Ciutadana
Bústia de SuggerènciesComerços

Perfil del contratant
Policia Local
Proteccio civil
Escola de Música


Residus Sòlids Urbans
LOGO
          

El Mercat de Nadal inaugura les festes a Es Castell

La celebració del tradicional Mercat de Nadal el proper cap de setmana, demà dissabte 3 i diumenge 4 de desembre, a la carpa ubicada a la Plaça Esplanada, serà l'avantsala dels actes organitzats per l'Àrea de Cultura de l'Ajuntament des Castell amb motiu de les festes nadalenques.


El programa d'activitats inclou la inauguració a la Sala Multifuncional de l'exposició fotogràfica Migracions i Fronteres, de José Palazón, organitzada per l'Ajuntament i el Fons Menorquí de Cooperació. La mostra romandrà oberta fins divendres dia 16 de desembre.


Dos dels actes més multitudinaris tindran lloc el dissabte 17 i el divendres 23, amb les cavalcades del Pare Noel i l'Ambaixador dels Reis Mags, respectivament, que sortiran ambdúes a les 19.30 hores des del Centre de Cultura.


S'ha de destacar també la programació especial de Nadal que oferirà Ràdio Es Castell el dissabte 24 al matí, durant el qual es lliurara una panera amb productes típics d'aquestes festes.


La bulla de Cap d'Any, dia 31 a mitjanit, serà davant l'Ajuntament amb la convidada a raïm i cava per celebrar un venturós 2017. I, a continuació, hi haurà una revetlla a la carpa de la Plaça Esplanada.


Els Reis Mags d'Orient tenen el costum d'arribar a Es Castell sempre per la mar i, sobre les 18 hores de dia 5 de gener, amarraran la seva embarcació al Moll d'en Pons per recòrrer, posteriorment, els principals carrers de la vila fins arribar a l’Esplanada, on saludaran des del balcó de l’Ajuntament. Ràdio Es Castell retransmetrà en directe, a partir de les 18 hores, la cavalcada. Al dia següent, a partir de les 8 hores, els Reis Mags seguiran repartint els regals, porta a porta per tota la població.


Il·luminació nadalenca


L'Ajuntament des Castell ha millorat l'il·luminació de Nadal a tres zones emblemàtiques del municipi com són la Plaça Esplanada i els carrers Victory i Sant Josep, amb el compromís de fer el mateix l'any que ve al carrer Sant Jordi.


L'objectiu d'aquesta iniciativa és oferir un millor ambient nadalenc als carrers més cèntrics i importants de la localitat, la qual cosa convida a passejar i consumir en el comerç local.

 
Enllaços Relacionats
Programa activitats Nadal 2016-2017

CONTACTAR
Si us voleu posar en contacte amb nosaltres per gestionar els tràmits dels diferents departaments, fer una consulta o obtenir informació, fer un suggeriment, una queixa o demanar qualsevol altra qüestió, ho podeu fer a la mateixa seu de l’Ajuntament.

Plaça Esplanada, 5 - 07720 Es Castell Telèfon: 971 36 51 93 - Fax: 971 36 54 12 alcaldia@aj-escastell.org Carpeta Ciutadana Seu electrònica
Ajuntament des Castell