Plaça Esplanada, 5 - 07720 Es Castell - Telèfon: 971 36 51 93 - Fax: 971 36 54 12
 
 
     
 
 
Seu Electrònica


Indicadors de Transparència

Ràdio

WebCam Sant Jaume


Certificat de resident per a viatjar
Carpeta Ciutadana
Bústia de SuggerènciesComerços

Perfil del contratant
Policia Local
Proteccio civil
Escola de Música


Residus Sòlids Urbans
LOGO
          

Torrada popular i benedicció d'animals per celebrar Sant Antoni

La tradicional festa de Sant Antoni es celebrarà un any més a Es Castell els dies 16 i 17 de gener amb els actes tradicionals de la torrada popular i la benedicció d'animals.


Dilluns, 16 de gener, se celebrarà la torrada popular de sobrassada i botifarró, a la carpa ubicada a la Plaça Esplanada. Les activitats començaran a partir de les 17 hores amb un taller de màscares per a fiets i l'actuació, una hora més tard, de La Cort dels Fems, una acció-passacarrers teatralitzat. A partir de les 20 hores començarà, al mateix lloc, la torrada popular de sobrassada i botifarró, amb un mòdic preu d'un euro per a la beguda i dos euros per al menjar. La recaptació serà a benefici de la Colla de Geganters i Grallers des Castell i animarà la vetllada el Trío Arrels de Menorca i, a continuació, Petit Komité. Cal destacar que en el transcurs de la festa es procedirà al sorteig d'un menú per a dues persones al Cafè Restaurant Dit i Fet del carrer de Sa Lluna de Maó.


Al día següent, dimarts 17, a les 12 hores del migdia benedicció d'animals davant de la Parròquia del Roser. A la mateixa hora, el Grup Folklòric Castell de Sant Felip farà una demostració de balls tradicionals a la Plaça Esplanada.


El programa d'actes contempla també la celebració d'una ruta literària dedicada a Àngel Ruiz i Pablo, una sessió de glosat i partides ràpides d'escacs, entre d'altres.

 
Enllaços Relacionats
Cartell festa de Sant Antoni 2017

CONTACTAR
Si us voleu posar en contacte amb nosaltres per gestionar els tràmits dels diferents departaments, fer una consulta o obtenir informació, fer un suggeriment, una queixa o demanar qualsevol altra qüestió, ho podeu fer a la mateixa seu de l’Ajuntament.

Plaça Esplanada, 5 - 07720 Es Castell Telèfon: 971 36 51 93 - Fax: 971 36 54 12 alcaldia@aj-escastell.org Carpeta Ciutadana Seu electrònica
Ajuntament des Castell