Ajuntament des Castell
inici · avís legal · accesibilitat · rss · contactar  Cambiar de idioma al catalan  Cambiar de idioma al español 
Buscar
LOGO foto cabecera
Volver a la pagina de inicio Ir a la pagina de busqueda de informacion Email de contacto
Salutació del Batle Salutació del Batle

Seu Electrònica


Indicadors de Transparència

Ràdio
WebCam Sant Jaume


Certificat de resident per a viatjar
Carpeta Ciutadana
Bústia de SuggerènciesComerços

Perfil del contratant
Policia Local
Proteccio civil
Escola de Música


Residus Sòlids Urbans

Es Castell va tramitar en 2016 el major nombre de llicències d'obra menor dels últims 15 anys

L'Ajuntament des Castell va tramitar l'any passat un total de 187 llicències d'obra menor, tant de particulars com d'empreses, la xifra més alta des de l'any 2002. De fet, va ser precisament 15 anys enrere quan es van tramitar un total de 175 llicències d'obra menor, la segona xifra més alta des de llavors.

 
La tramitació de llicències d'obra menor és un indicatiu molt útil que serveix per mesurar l'activitat econòmica d'una zona en concret. Si es té en compte que el 2015 es van tramitar un total de 147 llicències, l'increment al cap d'un any és del 12 per cent. Per tant, resulta evident que la situació econòmica està millorant progressivament a causa, entre altres motius, a l'increment de l'activitat en el sector de la construcció.


El 2009 es van tramitar un total de 120 llicències d'obra menor, la xifra més baixa de tota la sèrie des de l'any 2002. Cal destacar a més que des de l'any 2012 el nombre de llicències tramitades ha anat augmentant molt lentament, fins arribar al rècord de 187 llicències de l'any passat.


L'Ajuntament des Castell disposa d'un inspector d'obres i d'un Policia Local encarregats de vigilar les obres menors que es realitzen al municipi, amb l'objectiu de preservar el compliment de la legalitat vigent i detectar els projectes que es duen a terme sense la pertinent llicència.

Més informació
Compartir:   Publicar en facebook  Publicar en twitter  Publicar en google+

 

Ajuntament des Castell

Plaça Esplanada, 5 - 07720 Es Castell - Telèfon: 971 36 51 93 - Fax: 971 36 54 12