Plaça Esplanada, 5 - 07720 Es Castell - Telèfon: 971 36 51 93 - Fax: 971 36 54 12
 
 
     
 
 
Seu Electrònica


Indicadors de Transparència

Ràdio

WebCam Sant Jaume


Certificat de resident per a viatjar
Carpeta Ciutadana
Bústia de SuggerènciesComerços

Perfil del contratant
Policia Local
Proteccio civil
Escola de Música


Residus Sòlids Urbans
LOGO
          

El CEIP Àngel Ruiz i Pablo estrena pantalla interactiva per a les classes d'anglès

L'Àrea de Cultura de l'Ajuntament des Castell ha adquirit per al CEIP Àngel Ruiz i Pablo de la localitat una pantalla interactiva per un import de 3.610 euros.

La pantalla interactiva ActivPanel de Promethean mesura 55 polzades i és multitàctil, amb qualitat d'imatge HD, no necessita projector i és fàcil d'instal·lar. Aquesta eina s'utilitzarà per a les classes d'anglès del cicle de primària i, en integrar el sistema operatiu Android, permetrà realitzar anotacions a manera de pissarra i / o visualitzar continguts mitjançant un pendrive, sense necessitat de tenir connectat un ordinador.

Les pantalles interactives tenen els avantatges tàctils d'una pissarra digital interactiva i la qualitat visual d'una pantalla plana i sense necessitat d'un projector. Aquesta és la principal avantatge que ofereixen, així com la gran qualitat de les seves imatges. A causa d'això, una pantalla interactiva ofereix totes les prestacions de l'ús de la pissarra digital per a l'aula però sense necessitat de dur a terme el manteniment del projector, canvis de llums, neteja de filtre i els típics problemes causats per l'enlluernament i la llum ambient que obliga a baixar les persianes. La vida mitjana útil la marquen els fabricants a 50.000 hores aproximadament.

El CEIP Àngel Ruiz i Pablo d'Es Castell és el primer centre educatiu de Menorca que disposa d'una pantalla interactiva d'aquestes característiques i es converteix en pioner en l'aplicació de les Tecnologies de la Informació i de la Comunicació (TIC) en l'àmbit educatiu .

 
CONTACTAR
Si us voleu posar en contacte amb nosaltres per gestionar els tràmits dels diferents departaments, fer una consulta o obtenir informació, fer un suggeriment, una queixa o demanar qualsevol altra qüestió, ho podeu fer a la mateixa seu de l’Ajuntament.

Plaça Esplanada, 5 - 07720 Es Castell Telèfon: 971 36 51 93 - Fax: 971 36 54 12 alcaldia@aj-escastell.org Carpeta Ciutadana Seu electrònica
Ajuntament des Castell