Plaça Esplanada, 5 - 07720 Es Castell - Telèfon: 971 36 51 93 - Fax: 971 36 54 12
 
 
     
 
 
Seu Electrònica


Indicadors de Transparència

Ràdio

WebCam Sant Jaume


Certificat de resident per a viatjar
Carpeta Ciutadana
Bústia de SuggerènciesComerços

Perfil del contratant
Policia Local
Proteccio civil
Escola de Música


Residus Sòlids Urbans
LOGO
          

Gran èxit de participació a la torrada popular de Sant Antoni

La tradicional festa de Sant Antoni es va celebrar finalment aquest passat cap de setmana a Es Castell, degut a l'obligat ajornament a causa del temporal que va patir tota l'Illa dies abans i després del 17 de gener, festivitat del Patró de Menorca.


S'ha de destacar la gran participació que es va registrar a la tradicional torrada popular de dissabte passat. La carpa ubicada a la Plaça Esplanada es va omplir de gent amb ganes de menjar, beure i disfrutar de bona música.


La Colla de Geganters i Grallers des Castell van oferir una excel·lent torrada a tots els assistents mentre ens acompanyava la bona música dels grups Arrels de Menorca i Petit Komité.


L'Ajuntament des Castell agraeix la col·laboració de totes les persones que han fet possible que finalment s'hagi pogut celebrar la festa de Sant Antoni al municipi.

 
CONTACTAR
Si us voleu posar en contacte amb nosaltres per gestionar els tràmits dels diferents departaments, fer una consulta o obtenir informació, fer un suggeriment, una queixa o demanar qualsevol altra qüestió, ho podeu fer a la mateixa seu de l’Ajuntament.

Plaça Esplanada, 5 - 07720 Es Castell Telèfon: 971 36 51 93 - Fax: 971 36 54 12 alcaldia@aj-escastell.org Carpeta Ciutadana Seu electrònica
Ajuntament des Castell